ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεργασία Κολυνδρίνη -Εσερίδη για τα νέα έργα στον Δήμο Αλμυρού

συνεργασία-κολυνδρίνη-εσερίδη-για-τα-70625

Τα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στον Δήμο Αλμυρού, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Αλμυρού κ. Εσερίδη με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, την οποία επισκέφθηκε στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Εσερίδη ότι τις επόμενες ημέρες θα υπογραφθεί η σύμβαση που αφορά σε τεχνικά και ασφαλτικά έργα σε περιοχές και σημεία του Δήμου Αλμυρού, που χρήζουν άμεσης επέμβασης, συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000€. Σε αυτά τα έργα περιλαμβάνονται επίσης εργασίες οδοσήμανσης και τοποθέτησης στηθαίων.

Επίσης η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε ότι άμεσα και μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουνε, θα ξεκινήσουν εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, καθαρισμού ρείθρων και κοπής χόρτων, εργασίες που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, καθιστώντας πιο ασφαλές το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αλμυρού, αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων. Συζήτηση έγινε για το Φράγμα στο Μαυρομάτι, ένα μεγάλο και ιδιαίτερης σημασίας έργο για την άρδευση περιοχών του Δήμου, το οποίο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση, προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ, ενώ θα ξεκινήσουν και οι εργασίες κατασκευής της λιμνοδεξαμενής στον Ξηριά, ένα επίσης αρκετά σημαντικό έργο για την περιοχή.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αλμυρού, χαρακτήρισε γόνιμη τη συνάντησή του με την Αντιπεριφερειάρχη, προκειμένου να υπάρχει συντονισμός για την εξέλιξη των έργων, έργων ιδιαίτερα σημαντικών για την περιοχή, με την κ. Κολυνδρίνη να υπογραμμίζει ιδιαίτερα την αγαστή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας με όλους τους Δήμους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Περιφέρεια επιθυμεί την συνεργασία με όλους, η οποία μόνο χρήσιμη μπορεί να αποβεί για τους κατοίκους του Νομού Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου