ΑΛΜΥΡΟΣ

Κρεμασμένος βρέθηκε Βολιώτης σε αποθήκη στον Αλμυρό

κρεμασμένος-βρέθηκε-βολιώτης-σε-αποθ-75448

Σοκ στους Αγίους Θεοδώρους Αλμυρού. Εξηνταδυάχρονος κάτοικος της περιοχής βρέθηκε νωρίς το βράδυ απαγχονισμένος σε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του.

Πρόκειται για χρηματιστή, ο οποίος την περίοδο ανόδου του Χρηματιστηρίου είχε μεγάλο κύκλο εργασιών, αλλά με την κρίση είδε ραγδαία επιδείνωση στην οικονομική του δραστηριότητα και αναγκάστηκε να επιστρέψει στους Αγίους Θεοδώρους, από τον Βόλο όπου είχε μεταφερθεί και κατοικούσε.

Η αυτοκτονία έγινε αντιληπτή γύρω στις 8.30 το βράδυ από κάτοικο της περιοχής. Πρόκειται για μία υπήκοο Αλβανίας που είδε αναμμένο το φως της αποθήκης του 62χρονου και διέκρινε από το παράθυρο ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Αμεσα στον τόπο ήχησαν σειρήνες από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, όμως δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε για τον άτυχο άνδρα ήταν αργά.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τυπικά το θάνατό του.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, συνέχιζαν έως αργά το βράδυ τη λήψη καταθέσεων για το τι ακριβώς έχει συμβεί και τα κίνητρα του απονενοημένου διαβήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έμενε μόνος του στο σπίτι, καθώς εδώ και ένα μήνα είχε χάσει τη μητέρα του, γεγονός που του είχε στοιχίσει πάρα πολύ.

Κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν τον 62χρονο είπαν ότι με την κρίση είχε δει μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά του και είχε αναγκαστεί να κλείσει την επιχείρησή του. Το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου