ΑΛΜΥΡΟΣ

Θανάσιμος τραυματισμός 77χρονου στη Σούρπη

θανάσιμος-τραυματισμός-77χρονου-στη-σο-135469

Σε κλίμα βαρύ κηδεύτηκε την Πέμπτη ο 77χρονος Κωνσταντίνος Κουρμπέτης που τραυματίστηκε θανάσιμα την Τετάρτη γύρω στις 4.30 στη Σούρπη, όταν άγνωστο για ποιο λόγο (προφανώς επειδή έχασε την ισορροπία του) έπεσε από σκεπή σπιτιού.

Η κηδεία του άτυχου ηλικιωμένου τελέστηκε την Πέμπτη στις 4.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς ο 77χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία, για την προσφορά του στην Εκκλησία και την αγάπη του για τον συνάνθρωπο.

Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στον κόσμο ήταν η οικογένειά του, που ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε τον άνθρωπό της για πάντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος τραυματίστηκε θανάσιμα την Τετάρτη γύρω στις 4 το απόγευμα. Την ώρα του μοιραίου ανέβαινε σε σκάλα με σκοπό να φτάσει την κεραμοσκεπή αναζητώντας τον γιο του που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες.

Ωστόσο, κατά την προσπάθειά του να ανεβεί στη στέγη έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Άμεσα κλήθηκε σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακόμισε τον ηλικιωμένο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς όμως για τον 77χρονο ήταν ήδη αργά. Ο γιατρός διαπίστωσε τυπικά τον θάνατό του.

Για το δυστύχημα ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, το οποίο απέδωσε τον θανάσιμο τραυματισμό σε ατύχημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου