ΑΛΜΥΡΟΣ

«Απαραίτητη η συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου»

απαραίτητη-η-συμμετοχή-στις-εκλογές-211908

Το μήνυμα ότι οι εκλογές αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για ολόκληρο τον επαγγελματικό-εμπορικό-βιοτεχνικό κόσμο του Αλμυρού, για όλους τους επαγγελματίες, και να συμμετέχουν με την ψήφο τους στηρίζοντας τους ντόπιους υποψηφίους, στέλνει η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών και Εστίασης.

Σε ανακοίνωσή τους οι δύο φορείς απευθύνουν κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου που θα διεξαχθούν το τριήμερο 9,10 και 11 Δεκεμβρίου.

«Στις εκλογές αυτές συμμετέχουμε μαζικά και στέλνουμε στο Επιμελητήριο τους ανθρώπους που έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τα δικά μας, ζουν στον ίδιο τόπο και έχουν τις ίδιες ελπίδες για ένα μέλλον καλύτερο και πιο φωτεινό για τον επαγγελματικό κόσμο του Αλμυρού», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, τονίζουν ότι για πρώτη φορά οι επαγγελματίες της επαρχίας Αλμυρού μπορούν να ψηφίσουν σε κάλπη που θα στηθεί στο Δημαρχείο Αλμυρού το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και από ώρα 07.00 έως 19.00, ενώ θα μπορούν και όσοι δεν προλάβουν, να ψηφίσουν την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, Δημητριάδος 176 στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου