ΑΛΜΥΡΟΣ

Λουλούδιασε με κυκλάμινα η πλατεία του Αλμυρού

λουλούδιασε-με-κυκλάμινα-η-πλατεία-το-238788

Χρώμα απέκτησε η κεντρική πλατεία του Αλμυρού. Η Υπηρεσία Καθαριότητας φύτεψε κόκκινα, ροζ και άσπρα κυκλάμινα. Τα παρτέρια της πλατείας και του σιντριβανιού διακοσμήθηκαν με τα υπέροχα φυτά.

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας, Κωνσταντίνος Νικοβιώτης, ενημέρωσε πως η αισθητική παρέμβαση θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία περιμετρικά της πλατείας. Η δημοτική αρχή έχει προμηθευτεί συνολικά 200 κυκλάμινα.

Παράλληλα, ξεκίνησε και ο στολισμός της πόλης ενόψει των Χριστουγέννων. Η δημοτική αρχή θέλει να υπάρχει μαγική ατμόσφαιρα. Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και των Τεχνικών Υπηρεσιών έχουν ξεκινήσει ήδη να εργάζονται για τον εορταστικό διάκοσμο.

Φέτος είναι πρόδηλο ότι η δημοτική αρχή θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον στολισμό της πόλης, θα ενισχύσει και θα πλουτίσει τον περσινό στολισμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι προβλέπεται ο μπλε ουρανός όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά να επεκταθεί και περαιτέρω.

Τα συνεργεία έχουν ήδη στολίσει με πολύχρωμα λαμπιόνια τα δέντρα της κεντρικής πλατείας. Θα στολίσουν με λαμπιόνια και όλους τους δρόμους που οδηγούν στην κεντρική πλατεία. Η δημοτική αρχή θέλει να τονώσει την εμπορικά αγορά. Τα συνεργεία ακολούθως θα στήσουν τις φάτνες.

Οι κάτοικοι της περιοχής εκτιμάται ότι ικανοποιήθηκαν πέρυσι με τον μπλε μαγικό ουρανό που φεγγοβόλησε την κεντρική πλατεία. Η δημοτική αρχή θα προχωρήσει λοιπόν και στην περαιτέρω επέκτασή του και έχει προγραμματισμό.

Ο κ. Νικοβιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ανάλογος μαγικός στολισμός θα υπάρξει και στην Ερμού. Η δημοτική αρχή προσπαθεί να δώσει ζωή στην εμπορικό κέντρο της πόλης.

Από το καλοκαίρι έχει συνεργασία για την αναβάθμισή του ώστε να επιτευχθεί η ομοιομορφία με την κεντρική πλατεία όπως ζητούν και οι επαγγελματοβιοτέχνες.

Εορταστικός διάκοσμος θα υπάρχει σε όλα τα χωριά, σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Τα συνεργεία θα τοποθετήσουν τα καθιερωμένα στολίδια ώστε η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων να μη λείψει σε κανέναν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου