ΑΛΜΥΡΟΣ

Πλούσιος ο απολογισμός των επαγγελματιών- βιοτεχνών του Αλμυρού

πλούσιος-ο-απολογισμός-των-επαγγελμα-256404

Ενα χρόνο συμπλήρωσε η Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού υπό τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Πανταζώνα, και ο απολογισμός της νέας Διοίκησης σε αυτό το διάστημα είναι πλούσιος.

Η Ένωση δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε θέματα που απασχολούν την πόλη, όπως την απομάκρυνση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού, για την οποία παρενέβη πολλές φορές με έγγραφά της προς κάθε αρμόδιο.

Είχε θέση και άποψη για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου το 2016, κατέθεσε τεκμηριωμένη πρόταση για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων, παρενέβη για τη στεγασμένη λαϊκή, ζήτησε την ανάπλαση και των καλλωπισμό του συνόλου των κεντρικών εμπορικών οδών της πόλης.

Η Ένωση ανέλαβε ενέργειες και για την επένδυση στις Νηές, τασσόμενη ως σύμμαχος στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Το διοικητικό της συμβούλιο υπήρξε στο πλευρό των μελών του που αντιμετώπισαν πρόβλημα, οργανώνοντας ακόμη και διαμαρτυρίες για την αποτροπή πλειστηριασμών, και ήταν και παραμένει αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων στο Σούπερ Μάρκετ Καρυπίδη.

Με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας προχώρησε στη σύνταξη μελέτης και την καταγραφή των απωλειών που είχε η αγορά από την τέλεση της καθιερωμένης εμποροπανήγυρης, ενώ παρενέβη προς το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για την πάταξη φαινομένων παραεμπορίου και ζήτησε και ελέγχους από Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συμμετείχε ενεργά σε πλήθος εκδηλώσεων, όπως στο Fashion Show, ενώ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική ημερίδα για το «Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων», εθελοντική αιμοδοσία και δημόσια συζήτηση με θέμα «Ελληνική οικονομία: χθες, σήμερα, αύριο».

Είναι, τέλος, σε διαρκή επικοινωνία και επαφή με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπόρων Θεσσαλίας.

Ο κ. Πανταζώνας ενίσχυσε με την παρουσία του όλες τις εκδηλώσεις φορέων της περιοχής, όπως την πρόσφατη που διοργάνωσε ο Αλότοπος, μεταφέροντας παντού και πάντοτε την ανάγκη που έχει ο τόπος, αλλά και η αγορά, για την προβολή και ενίσχυση των τοπικών προϊόντων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου