ΑΛΜΥΡΟΣ

Τα… μούσκεψε ο καιρός στο παζάρι

τα-μούσκεψε-ο-καιρός-στο-παζάρι-332325

Τα… μούσκεψε ο καιρός την Τρίτη το βράδυ στο παζάρι Αλμυρού. Η ισχυρή νεροποντή που εκδηλώθηκε παραμονή της αυλαίας της διοργάνωσης, είχε ως αποτέλεσμα να μη λειτουργήσουν δύο από τα τρία τμήματα: της εστίασης με τις ψησταριές και της διασκέδασης με το λούνα παρκ.

Η ισχυρή βροχόπτωση δεν επέτρεψε τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Μόνο το εμπορικό τμήμα έμεινε ανοιχτό, και πάλι όμως υπολειτούργησε δεδομένων των καιρικών συνθηκών.

Χθες ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης, που σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, Ευάγγελο Καλαντζή, προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας.

Η διοργάνωση της εμποροπανήγυρης στέφθηκε με επιτυχία, καθώς όπως σημείωσε ο κ. Καλαντζής, εκμισθώθηκαν και τα 550 εμπορικά περίπτερα και επιπλέον υπάρχουν σημαντικά έσοδα στα δημοτικά ταμεία που αγγίζουν τις 230.000 ευρώ.

«Αγκάθι» αποτελεί η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα του κόσμου. «Υπήρχαν χιλιάδες επισκέπτες, οι αγορές όμως λόγω της οικονομικής κρίσης ήταν περιορισμένες», ανέφερε ο κ. Καλαντζής.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου