ΑΛΜΥΡΟΣ

«Πεντάμορφος» ο ΓΣ Αλμυρού

πεντάμορφος-ο-γσ-αλμυρού-366124

Με το εμφατικό 5-0 επικράτησε ο ΓΣ Αλμυρού του Σαρακηνού στην πρώτη φιλική του αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που κάνει σέντρα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Με νέο προπονητή τον Λάκη Μπακάλη και παρά το γεγονός ότι η σύνθεσή του απαρτιζόταν από αρκετούς ποδοσφαιριστές με λίγες προπονήσεις στα πόδια τους, οι Αλμυριώτες έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Δημιούργησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και σημείωσαν πέντε τέρματα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδιαίτερα δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν ο Κοντοβάς έγινε παραλήπτης της καταπληκτικής βαθιάς μπαλιάς του Κρανά και πλάσαρε εύστοχα τον Γραντά, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη ανέβασαν ακόμα περισσότερο την ήδη καλή απόδοσή τους και με σχετική ευκολία έφτασαν στο τελικό 5-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα τέσσερα τέρματα του παιχνιδιού επιτεύχθηκαν από το 70’ και μετά.

Συγκεκριμένα στο 70’ με δυνατό και ευθύβολο σουτ εκτός της περιοχής του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΓΣ Αλμυρού, Κώστα Κυπτίου σημειώθηκε το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα (72’) συνεργάστηκαν άψογα δύο ακόμη νέες μεταγραφικές προσθήκες της αλμυριώτικης ομάδας οι Λούκα Βουτσίτσεβιτς και Κώστας Φλίγκος, με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να πλασάρει εύστοχο τον τερματοφύλακα του Σαρακηνού για το 3-0.

Στο 84’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος, όταν μετά από ένα δύο των Φαράντου και Σαββίδη, ο Κυπτίου έγραψε το 4-0, δείχνοντας με το καλημέρα ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την νέα του ομάδα.

Το τελικό 5-0 πέτυχε στο 97’ ο Φαράντος μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Κώστα Φλίγκου. Έτσι η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ολοκλήρωσε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο φιλικό της, ενώ από την μεριά των φιλοξενούμενων ο Γιάννης Φασουράκης θα προσπαθήσει τις επόμενες εβδομάδες να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες της ομάδας του.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Μπακάλης): Κοντογεωργάκης (30’ Τσομπανόπουλος – 60’ Σταυράκης), Καψιώτης(40 ‘ Φαράντος), Δημουλάς, Κόκκας, Τσιάτσιος, Π. Βούλγαρης, Θωμαΐδης Κωτσιαρίδης, Πρατής, Κρανάς, Κοντοβάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σταυράκης, Αράπης, Παυλίδης, Τσόγκας, Μπαρούτας, Σαββίδης, Τετριμίδας, Κιπτίου, Βουτσίτσεβιτς, Φαράντος, Φλίγκος.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Γραντάς, Ρέλος, Ντούρος, Γιαμαλής, Τσαγγαράς, Θάνος, Ρακής, Κοντοβάς, Μαστακούλης, Σιδηρόπουλος, Τσιουρής.

Αγωνίστηκαν και οι: Κοντογιάννης, Κουσκουρίδας, Τσαρδακάς, Κόντρα (υπό δοκιμή), Δουλάς, Λαρίσης, Μελίσης, Μουράβας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου