ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναγκαία η στήριξη του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού

αναγκαία-η-στήριξη-του-γυμναστικού-συ-370223

Επερώτηση για το εάν η δημοτική αρχή έχει κάποιο σχέδιο για τη στήριξη του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού ο επικεφαλής της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Αλμυρού, Νίκος Τσανής, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να φέρει επειγόντως το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Όπως ενημερώνει, η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού θα αγωνίζεται από τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κάτι το οποίο είναι μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο αλλά και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα, η συμμετοχή της ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού, για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία, τονίζει, αποτελεί μια από τις λίγες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να προβάλουμε και να αναδείξουμε την πόλη και την περιοχή μας.

«O Δήμος Αλμυρού προφανώς δεν μπορεί να είναι αμέτοχος, αλλά οφείλει να στηρίξει την πορεία της ομάδας και ταυτόχρονα να υλοποιήσει σχέδιο προβολής και ανάδειξης της περιοχής μας, αξιοποιώντας τη συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ακολουθώντας και το παράδειγμα άλλων δήμων», επισημαίνει ο ίδιος.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, ζητά να ενημερωθεί γιατί η δημοτική αρχή δεν έχει φέρει ακόμη το θέμα στο συμβούλιο, και εάν έχει σχέδιο αλλά και ποιο είναι αυτό.

«Οι υποσχέσεις για ενίσχυση της ομάδας δεν μπορούν να είναι μόνο λόγια σε εκδηλώσεις πανηγυρισμών και συνελεύσεις!», κατά τον κ. Τσανή, ο οποίος επισημαίνει ότι η στήριξη της πορείας της ομάδας πρέπει να γίνει άμεσα, και γι’ αυτό καλεί όλους τους δημότες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, καθώς η περιοχή μπορεί να έχει μόνο οφέλη από την καλή πορεία της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου