ΑΛΜΥΡΟΣ

Πνιγμός 64χρονου που έκανε διακοπές στην Αμαλιάπολη

πνιγμός-64χρονου-που-έκανε-διακοπές-στη-370995

Νεκρός ανασύρθηκε χθες από τη θαλάσσια περιοχή Ακρωτήρι ένας 64χρονος Θεσσαλονικιός. Ο άτυχος άνδρας που έκανε διακοπές στην Αμαλιάπολη, φαίνεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε, είχε όμως απομακρυνθεί πολύ από την ακτή, στα βαθιά, και δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτός.

Γύρω στις 7 το απόγευμα, αλιέας που είδε τη σορό του να επιπλέει, κάλεσε σε βοήθεια το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης. Άμεσα οι λιμενικοί έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή με σκάφος και ανέσυραν τον 64χρονο. Στον τόπο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, δυστυχώς, για τον άτυχο άνδρα, όπως διαπιστώθηκε ήταν ήδη αργά.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του 64χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος είχε σπίτι στην Αμαλιάπολη και συνήθιζε να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές εκεί μόνος. Του άρεσε να κολυμπάει στα βαθιά.

Χθες, φαίνεται ότι ήθελε να φτάσει νησί Κίκυνθος. Ενώ κολυμπούσε φαίνεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και δυστυχώς δεν υπήρχε σε κοντινή απόσταση κανείς λουόμενος για να τον βοηθήσει, αν και η παραλία ήταν γεμάτη από κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου