ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανατροπή αυτοκινήτου στον Αλμυρό

ανατροπή-αυτοκινήτου-στον-αλμυρό-396130

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα χθες στο κέντρο του Αλμυρού, ευτυχώς όχι με σοβαρό τραυματισμό. Το ατύχημα συνέβη γύρω στη 1 και 50 το μεσημέρι, στη διασταύρωση της Μπαλτατζή με Κουμουνδούρου.

Άγνωστο για ποιο λόγο, Ι.Χ. μάρκας Renault Megane που οδηγούσε νεαρός Αθηναίος ο οποίος διατηρεί εξοχικό στον Αλμυρό, φέρεται να παραβίασε σήμα Stop και συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε το αυτοκίνητο του νεαρού Αθηναίου αναποδογύρισε. Επί τόπου κλήθηκε και έσπευσε η αστυνομία, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλμυρού.

Ο νεαρός οδηγός ήταν καλά στην υγεία του, ωστόσο οδηγός στο δεύτερο όχημα ήταν μία έγκυος γυναίκα η οποία τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση. Περίοικοι ανέλαβαν σύμφωνα με πληροφορίες να μεταφέρουν την έγκυο οδηγό στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για λόγους πρόληψης.

Το όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμυρού, από την πλευρά του προχώρησε άμεσα στην ανάσυρση του αναποδογυρισμένου αυτοκινήτου και την απομάκρυνσή του, αφού έκανε πρώτα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να αποσοβηθεί κάθε κίνδυνος ανάφλεξης, καθώς από τα αυτοκίνητα υπήρχε διαρροή λαδιών και καυσίμων.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος συνεχίζεται. Πάντως, αν και στη διασταύρωση υπήρχε σήμα Stop, σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε επαρκής ορατότητα, καθώς αυτή εμποδίζεται από μία συκιά.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου