ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρεμιέρα εκπτώσεων στην αγορά με επάρκεια

πρεμιέρα-εκπτώσεων-στην-αγορά-με-επάρ-401538

Αύριο, Δευτέρα 10 Ιουλίου ξεκινάει η επίσημη περίοδος των θερινών εκπτώσεων που θα διαρκέσει έως 31 Αυγούστου.

Η θερινή εκπτωτική περίοδος προσφέρει πραγματικές ευκαιρίες στους καταναλωτές να καλύψουν τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες τους σε πραγματικά χαμηλές τιμές και με ποιότητα εμπορευμάτων.

Η αγορά του Αλμυρού είναι απολύτως ανταγωνιστική προς τις γειτονικές αγορές, διαθέτει τα περισσότερα επώνυμα brands και έχει πλήρη επάρκεια σε όλα τα είδη εμπορευμάτων.

«Σ’ αυτήν, δραστηριοποιούνται τοπικές επιχειρήσεις συγγενών μας, φίλων μας ή γνωστών μας, που ζουν στον ίδιο χώρο μ’ εμάς και μοιράζονται τα ίδια προβλήματα και ελπίδες. Για τον λόγο αυτό, πρέπει οι επιχειρήσεις αυτές να έχουν τον πρώτο λόγο στις αγορές μας, και όχι κάποια πολυεθνική, η οποία όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα στην τοπική οικονομία, αλλά αντίθετα αφαιρεί θέσεις εργασίας και εισόδημα από τους συμπολίτες μας.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, θεωρεί ότι η αγορά του Αλμυρού είναι η βιτρίνα της πόλης. Όσο μένει ζωντανή και ενεργή αυτή η αγορά, τόσο θα αναπτύσσεται και η πόλη μας, ο Αλμυρός, και η περιοχή μας θα λαμβάνει προστιθέμενη αξία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Πανταζώνας, καλώντας τους δημότες να στηρίξουν την τοπική αγορά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου