ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

συνεδριάζει-το-δημοτικό-συμβούλιο-αλ-440382

Με τριάντα θέματα συζήτησης, σε σύγκληση συγκαλείται την ερχόμενη Πέμπτη, στις 6.30 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, το συμβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει την 4η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έτους 2017, την 5η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του δήμου και την πρόταση του δήμου για το Επιχειρησιακό Περιφερειακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας περιόδου 2014-2020 «Προστασία του περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον», με τίτλο «Δημιουργία Επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων στην Αλόννησο και στον Δυτικό Παγασητικό».

Το συμβούλιο θα συζητήσει ακόμη για τον καθορισμό ειδικοτήτων για σύναψη σύμβασης ωρομίσθιου προσωπικού και τα πεπραγμένα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου για το έτος 2016, και θα εξετάσει αιτήματα πολιτών για παρατάσεις μισθώσεων.

Το Σώμα θα καθορίσει ειδικό πρόστιμο για έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης αφαιρεθέντων αντικειμένων λόγω αυθαίρετης χρήσης κοινοχρήστου χώρου, ενώ θα αποφασίσει για την ανάληψη οφειλών από τον Δήμο Αλμυρού της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Αλμυρού.

Μεταξύ των άλλων, οι σύμβουλοι θα συζητήσουν για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οχημάτων στην παραλιακή οδό της Τοπικής Κοινότητας Αμαλιάπολης, το αίτημα της εταιρείας «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα» για τη σύναψη μισθωτηρίων εγκατάστασης ασύρματων κόμβων, και την κοπή ή μη δέντρων επί της Βασιλέως Γεωργίου και Τρύφωνος, στη δημοτική κοινότητα Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου