ΑΛΜΥΡΟΣ

«Ανοιξαν» πέντε σπίτια στον Αλμυρό

ανοιξαν-πέντε-σπίτια-στον-αλμυρό-476433

Τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 32 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού.

Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 30-04-2017 έως 4-05-2017, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, διέπραξαν πέντεκλοπές – διαρρήξεις οικιών, από τις οποίες τρεις τετελεσμένες και δύο απόπειρες, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και διάφορα τιμαλφή.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.173 ευρώ, μέρος του οποίου αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους, καθώς και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την τέλεση των αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου