ΑΛΜΥΡΟΣ

Δημοπρασία για το Λούνα Παρκ ανακοίνωσε ο Δήμος Αλμυρού

δημοπρασία-για-το-λούνα-παρκ-ανακοίνω-514844

Δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου που αφορά σε προσωρινή εγκατάσταση του Λούνα Παρκ, το οποίο θα λειτουργήσει και φέτος στο πλαίσιο της καθιερωμένης εμποροπανήγυρης από 23 έως 30 Αυγούστου, προκήρυξε ο Δήμος Αλμυρού.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα Αλμυρού τη Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017, από τις 10 έως τις 11 το πρωί.

Ο δημοτικός χώρος είναι έκτασης 4.747 τετραγωνικών μέτρων. Ως ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς (τιµή εκκίνησης) ορίζεται το ποσό των 35.000,00 ευρώ, συ Φ.Π.Α. 24% ήτοι: 43.400,00 ευρώ.

Οι όροι του διαγωνισμού αποφασίστηκαν με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, εισηγήθηκε την τροποποίηση – συμπλήρωση ορισμένων όρων βάσει αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτή που αφορά στο ΦΠΑ.

Σύμφωνα με αυτούς, ο χώρος προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για εγκατάσταση μονάδων ψυχαγωγικών μέσων, περιέχει μηχανικά μέσα ψυχαγωγίας όπως συγκρουόμενα, αυτοκίνητα, σιδηροδρόμους, ρόδα, αιώρες, σκοπευτήρια, θεάματα και άλλα είδη συναφή με αυτή τη μορφή ψυχαγωγίας.

Εντός του Λούνα Παρκ απαγορεύεται ρητώς η τοποθέτηση τυχερών παιχνιδιών, η πώληση οποιονδήποτε παιχνιδιών-ψιλικών,
Οι όροι της διακήρυξης βρίσκονται στο δηµοτικό κατάστηµα Αλµυρού (τηλέφωνο: 2422350256).

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου