ΑΛΜΥΡΟΣ

Οι προσλήψεις ορισμένου χρόνου στο Δήμο Αλμυρού για το 2017

οι-προσλήψεις-ορισμένου-χρόνου-στο-δή-526765

Ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής

Σειρά προσλήψεων για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών προγραμματίζει η δημοτική αρχή Αλμυρού για το τρέχον έτος. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού την περασμένη Δευτέρα ενέκρινε τις εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή προγραμματίζει προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του δημοτικού ωδείου για το τρέχον έτος. Η αμοιβή του εν λόγω προσωπικού βαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου. Αφορά σε δεκατρείς προσλήψεις με εννιάμηνες συμβάσεις.

Με οχτάμηνες συμβάσεις εργασίας θα απασχοληθεί προσωπικό ανταποδοτικού χαρακτήρα, μετά από την εισήγηση της Διεύθυνσης Προγραμματισμού – Οργάνωσης Πληροφορικής Περιβάλλοντος και Ποιότητας ζωής του δήμου.

Η απασχόληση θα αφορά στους ευαίσθητους τομείς της καθαριότητας ογκωδών αντικειμένων και υπολειμμάτων κήπου, καθαριότητα και εξυγίανση χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης στερεών αστικών αποβλήτων και λοιπών χώρων. Συνολικά θα απασχοληθούν δύο άτομα με την ειδικότητα χειριστών μηχανημάτων έργου.

Με συμβάσεις εργασίας οχτάμηνης διάρκειας προβλέπεται να προσληφθούν για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών πέντε άτομα, εκ των οποίων ο ένας με οχτάμηνη σύμβαση με ειδικότητα ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ένας με ειδικότητα ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με σύμβαση οχτάμηνης διάρκειας, δύο με ειδικότητα ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων με σύμβαση ενδεκάμηνης διάρκειας και ένας με ειδικότητα ΔΕ Μαγείρων με εντεκάμηνη διάρκεια.

Σχετικά με το πρόγραμμα «Άθληση για όλους» το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδεία και Πολιτισμού υπήρξε εισήγηση στο Σώμα και έγινε δεκτή με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών άθλησης για την πρόσληψη δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι θα απασχοληθούν έως και τον Ιούλιο του 2018 για να στελεχώσουν τα τμήματα μαζικού αθλητισμού.

Ακόμη, η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στην πρόσληψη εργατών καθαριότητας για την κάλυψη των αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων, της πλύσης των κάδων και του ευπρεπισμού των κοινοχρήστων χώρων. Συγκεκριμένα, θα κάνει δέκα προσλήψεις, όπως εισηγήθηκε η Διεύθυνση Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής, με συμβάσεις διάρκειας δύο μηνών.

Με πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης διάρκειας θα καλυφθούν οι ανάγκες για ναυαγοσωστική κάλυψη. Η πρόσληψη θα αφορά στην παραλία Αλμυρού. Η πράξη της βρίσκεται ήδη στον ΑΣΕΠ απ’ όπου ελέγχεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου