ΑΛΜΥΡΟΣ

Αποκατάσταση των ζημιών από τα χιόνια στον Δήμο Αλμυρού

αποκατάσταση-των-ζημιών-από-τα-χιόνια-548120

Στην αποκατάσταση προσβασιμότητας και βλαβών τμημάτων αγωγού ύδρευσης από την πηγή Καρυά θα προχωρήσει ο Δήμος Αλμυρού.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα, το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμυρού και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Η σύμβαση υπογράφεται καθώς την περίοδο των χιονοπτώσεων υπήρξαν μεγάλες βλάβες στον εν λόγω αγωγό, με αποτέλεσμα κοινόχρηστες βρύσες -και συγκεκριμένα τέσσερις στην Ευξεινούπολη και μία στο Κρόκιο- να μη είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο και το νερό να διοχετεύεται στη φύση.

Στο μεταξύ, το Σώμα θα κληθεί να συζητήσει και για την πιθανή μετεγκατάσταση του κλιμακίου Πυροσβεστικής Αλμυρού εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Αλμυρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει κατασκευαστεί φυλάκιο στην Εθνική οδό στο ύψος του Δρυμώμα.

Αντικείμενο ημερήσιας διάταξης θα αποτελέσει ακόμη μεταξύ άλλων και η τροποποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για το τιμολόγιο ύδρευσης, καθώς οικογένειες τρίτεκνων θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση μειωμένου τιμολογίου κατά 50%.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου