ΑΛΜΥΡΟΣ

Χρυσός λαχνός για οικογενειάρχη του Αλμυρού

χρυσός-λαχνός-για-οικογενειάρχη-του-α-552996

Kοιμήθηκε φτωχός και … ξύπνησε πλούσιος, ένας οικογενειάρχης από την περιοχή του Αλμυρού που είναι ο υπερτυχερός του πρώτου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου της περασμένης Τρίτης. Η τύχη τού χαμογέλασε για τα καλά, αφού έγινε πλουσιότερος κατά 900.000 ευρώ τουλάχιστον, καθώς εάν στα ίδια χέρια βρίσκεται όλη η πεντάδα… τότε ο υπερτυχερός θα αυξήσει τα έσοδα του κέρδους του κατά 200.000 χιλιάδες ευρώ.

Ο τυχερός αριθμός που θα τον βοηθήσει να πραγματώσει τα όνειρά του είναι ο 62538 της 9ης σειράς που κερδίζει 900.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 765.015 είναι το καθαρό κέρδος.

Το τυχερό λαχείο στον Αλμυριώτη οικογενειάρχη πούλησε ο λαχειοπώλης Μάκης Τρισκογιάννης από το Αχίλλειο.

Ο κ. Τρισκογιάννης, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που κατάφερε να κάνει ένα «τόσο μεγάλο δώρο». Ο κ. Τρισκογιάννης συνεργάζεται με πρακτορείο της Θεσσαλονίκης, πουλά λαχεία στον Αλμυρό αλλά και τη Λαμία εδώ και πολλά χρόνια, και ήταν εκείνος που διέθεσε το πρώτο δελτίο.

Ο Μάκης Τρισκογιάννης φαίνεται ότι είναι «γουρλής» καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μοιράσει κέρδη με τα λαχεία του. Όπως μάλιστα θυμήθηκε μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, παλαιότερα έτυχε να δώσει ποσά όπως 5.000 ευρώ στο Εθνικό Λαχείο αλλά και αρκετά μικρότερα ποσά όπως των 1.000 ευρώ.

Η είδηση ότι το τυχερό λαχείο του Λαικού πουλήθηκε από λαχειοπώλη στον Αλμυρό έκανε το γύρο του καλλικρατικού δήμου χθες, νωρίς το μεσημέρι, και ήταν -φυσικά- το αποκλειστικό θέμα συζήτησης στην περιοχή.

Σε καφετέριες, ουζερί, ταβέρνες, εμπορικά καταστήματα, στον πεζόδρομο του Αλμυρού καθώς και στην κεντρική πλατεία, όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος άραγε είναι ο τυχερός, που από σήμερα, έχοντας μία τόσο μεγάλη αποταμίευση… μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον το δικό του και της οικογένειάς του.

Δεν ήταν άλλωστε λίγοι εκείνοι που άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς μήπως και ανακαλύψουν τον «τυχερό» για τα συχαρίκια.

Τελικά το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο υπερτυχερός τηλεφώνησε επιτέλους στον λαχειοπώλη και τον ενημέρωσε ότι έχει την τυχερή πεντάδα.

Ο κ. Τρισκογιάννης είπε χαρακτηριστικά ότι ο τρισευτυχισμένος πολίτης τον ενημέρωσε ότι συντομα θα τα πουν και από κοντά, όμως προς το παρόν θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του για την οικογενειακή και οικονομική του κατάσταση.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου