ΑΛΜΥΡΟΣ

Εξιχνιάστηκε μετά από 2 χρόνια ληστεία ζευγαριού στον Αλμυρό

εξιχνιάστηκε-μετά-από-2-χρόνια-ληστεία-569692

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων που έγινε στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το πρωί της 21ης Δεκεμβρίου 2014, ο 40χρονος μαζί με άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν από ανοιχτή είσοδο στην οικία 86χρονου και της 82χρονης συζύγου του και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τους χώρους της οικίας το συνολικό χρηματικό ποσό χιλίων διακοσίων 1.700 ευρώ.

Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες αφαίρεσαν το σταθμευμένο έξω από την οικία Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 86χρονου, το οποίο το πρωί της 29-12-2014 βρέθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην πόλη του Βόλου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου