ΑΛΜΥΡΟΣ

Το τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΑΛ

το-τεχνικό-πρόγραμμα-της-δευααλ-584994

Εργα που αφορούν στην επέκταση -βελτίωση- συντήρηση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και τη σωστή λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 5.931.477 ευρώ, περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα έτους 2017 της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμυρού.

Η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος στοχεύει στην δημιουργία όλων αυτών των υποδομών που είναι απαραίτητες, για να έχει ο δημότης καταναλωτής επάρκεια και ποιότητα στο νερό που καταναλώνει, καθαρό και λειτουργικό δίκτυο αποχέτευσης, καθώς και σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Σε αυτήν την κατεύθυνση το τεχνικό πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 ενότητες.

Η πρώτη ενότητα περιλαμβάνει τα έργα που έχει περαιωθεί το φυσικό αντικείμενό τους και δεν έχουν εξοφληθεί. Η δαπάνη των έργων της ενότητας αυτής ανέρχεται στο ποσό 444.315,58 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει τα έργα τα οποία έχουν συμβασιοποιηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δαπάνη των έργων της ενότητας αυτής ανέρχεται στο ποσό των 47.764,00 ευρώχωρίς ΦΠΑ και αφορά τη μεταφορά της λυματολάσπης από τον Βιολογικό στο ΧΥΤΑ Βόλου και τον χημικό και μικροβιολογικό έλεγχο του πόσιμου νερού. Η τρίτη ενότητα τέλος περιλαμβάνει τα έργα, που σχεδιάζονται να εκτελεστούν μέσα στο 2017. Η δαπάνη των έργων της ενότητας αυτής ανέρχεται στο ποσό των 5.439.397,45 ευρώχωρίς ΦΠΑ του οποίου ένα μέρος αφορά έργα για την επέκταση, συντήρηση και λειτουργία των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της ενότητας αυτής αφορά τα δύο έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ και είναι το δίκτυο αποχέτευσης Αμαλιάπολης και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Ευξεινούπολης.

Έργα που περαιώθηκε το αντικείμενό τους

Στο τεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται και τα έργα που περαιώθηκε το φυσικό τους αντικείμενο και έχουν πληρωμές εντός του 2017.

Αυτά είναι η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και όμβριων με υπόλοιπο πληρωμής 55.084,17 ευρώ και η λειτουργία και συντήρηση των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων και αποβλήτων και μεταφορά ιλύος με υπόλοιπο πληρωμής 66.776 ευρώ.

Εργα σε εξέλιξη – προγραμματισμένα

Η Δημοτική Επιχείρηση έχει σε εξέλιξη τη συλλογή, μεταφορά και διάθεση αφυδατωμένης ιλύος Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων, προϋπολογισμού 15.939,00 ευρώ, και το χημικό και μικροβιολογικό έλεγχο πόσιμου νερού και αποβλήτων, προϋπολογισμού 31.825,00 ευρώ, ενώ προγραμματίζει επισκευές και συντηρήσεις δικτύων, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, επισκευές και συντηρήσεις δικτύων αποχέτευσης όμβριων και ακαθάρτων, προϋπολογισμού 3.000 ευρώ, επισκευές και συντηρήσεις μηχανημάτων, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, την επέκταση δικτύου αποχέτευσης Δήμου Αλμυρού, προϋπολογισμού 10.000 ευρώ, επισκευές και συντηρήσεις μέσων μεταφορών, προϋπολογισμού 10.000 ευρώ, την επέκταση δικτύου ύδρευσης Δήμου Αλμυρού προϋπολογισμού 5.000 ευρώ, την επέκταση δικτύου ύδρευσης δημοτικών διαμερισμάτων, προϋπολογισμού 5.000 ευρώ, τη λειτουργία και συντήρηση των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων προϋπολογισμού 20.000 ευρώ, τη λειτουργία και τη συντήρηση των ΕΕΛ Γαύριανης, Πτελεού και Αγίων Θεοδώρων, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ, τον καθαρισμό γεωτρήσεων, την προμήθεια υλικών κ.ά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου