ΑΛΜΥΡΟΣ

Καταγραφή στρατεύσιμων στο δήμο Αλμυρού

καταγραφή-στρατεύσιμων-στο-δήμο-αλμυ-592120

Να προσέλθουν στη Στρατολογική Υπηρεσία Θεσσαλίας (συμβολή οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αγιάς εντός του ΑΤΑ, είσοδος από την Ηρώων Πολυτεχνείου) ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 για να υποβάλουν Δελτίο Απογραφής καλεί τους στρατεύσιμους ανεξάρτητα από τη Δημοτική Ενότητα εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ, η οποία να εκδίδεται από την αρμόδια ΔΥΟ, βεβαίωση ΑΜΚΑ, η οποία αποδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr.

Επίσης, όσοι δηλώσουν στο έντυπο ότι έχουν κάποια βλάβη ή πάθηση, πρέπει να προσκομίσουν κατά την κατάθεση και πρόσφατη γνωμάτευση ή βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο ή από ιατρό εφόσον είναι θεωρημένη από τον οικείο ιατρικό σύλλογο, στην οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

Επιπρόσθετα για την επίτευξη ταχύτερης και πληρέστερης επικοινωνίας, οι στρατεύσιμοι οφείλουν να γνωστοποιούν κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (E-mail).

Οσοι στρατεύσιμοι δεν τηρούν τις ως άνω υποχρεώσεις υπέχουν τις παρακάτω διοικητικές κυρώσεις: 1.Ενός (1) μηνός πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής. 2.Δύο (2) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής. 3.Τριών (3) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου