ΑΛΜΥΡΟΣ

Πληρώματα του ΕΚΑΒ πάλευαν με τον απίστευτο χιονιά

πληρώματα-του-εκαβ-πάλευαν-με-τον-απίσ-603850

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να μεταφερθεί ασθενής από την Κοκκίνα στο Βόλο

Σε πολύ αντίξοες συνθήκες και μόνο με αλυσίδες γίνονταν η κίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ χθες όλη την ημέρα. Μετά πολλών εμποδίων χθες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και χάρη στην υπερπροσπάθεια του πληρώματος, αφού στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να ανοίξει ο δρόμος, κατάφερε να προσεγγίσει απομακρυσμένη περιοχή στον οικισμό της Κοκκίνας στο Περίβλεπτο του Δήμου Ρήγα Φεραίου για να παραλάβει ασθενή που έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας σε όλες τις βάρδιες, όπως Αλμυρό και Αργαλαστή, καθώς και τα πεπαλαιωμένα ασθενοφόρα που έχουν καθηλωθεί στα συνεργεία όπως του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη επιφυλακή στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας σε όλα τα μέτωπα.

Προκειμένου να υπάρξει κάλυψη σε όλο το εύρος των περιοχών χθες από το πρωί ήταν σε διαρκή επιφυλακή τέσσερα ασθενοφόρα με τα πληρώματά τους και η κινητή υπερσύγχρονη μονάδα για να παράσχει υπηρεσίες εφόσον καταστεί ανάγκη.

Ακόμη και για μέσα στην πόλη του Βόλου τα ασθενοφόρα «φόρεσαν» αντιλιοσθητικές αλυσίδες, προκειμένου να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς εκτός όπου πάγωνε το θαλασσινό νερό που είχε πέσει πάνω στο οδόστρωμα ήταν εξίσου επικίνδυνο με το χιόνι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου