ΑΛΜΥΡΟΣ

Περιπέτεια 40χρονου τραυματία. Χωρίς οδηγό και πάλι το Κ.Υ. Αλμυρού

περιπέτεια-40χρονου-τραυματία-χωρίς-οδ-607550

«Γυμνή» από ασθενοφόρα στην απογευματινή βάρδια στο Κέντρο Υγείας για μία ακόμη φορά η πόλη του Αλμυρού. Μιάμιση ώρα περίπου μετά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου 40χρονος που τραυματίστηκε στη μέση σε προπόνηση μπάσκετ. Άστραψε και βρόντηξε ο δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, εγκαλώντας ονομαστικά τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου ότι ψεύδεται διότι του είχε υποσχεθεί πως το πρόβλημα θα λυθεί και ακόμη… η λύση έρχεται.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Απίστευτη ταλαιπωρία παραμονή των Θεοφανείων για 40χρονο Αλμυριώτη που τραυματίστηκε στη μέση την ώρα προπόνησης μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Νοσοκομείο Βόλου.

Μάταια οι δικοί του άνθρωποι αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης αναζητούσαν ασθενοφόρο. Η απογευματινή βάρδια στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού ήταν για μία ακόμη φορά μόνο στα χαρτιά με το ασθενοφόρο καθηλωμένο αφού δεν υπάρχει οδηγός.

Για τη διακομιδή του 40χρονου χρειάστηκε να επιστρατευθεί το ΕΚΑΒ, στο οποίο έγινε κλήση προκειμένου ασθενοφόρο από το Βόλο να μεταβεί στον Αλμυρό και μετά από μιάμιση ώρα που ο άνθρωπος είχε τραυματιστεί στη μέση, να γίνει η μεταφορά του στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο τραυματισμός του δεν ήταν πάρα πολύ σοβαρός, υπό την έννοια να κινδυνέψει η ζωή του, ωστόσο η ταλαιπωρία που υπέστη είναι απίστευτη καθώς χρειάστηκε να παραμείνει για μία ώρα και πλέον σε ακινησία, μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στον Αλμυρό από το Βόλο για να γίνει η διακομιδή του.

Ο 40χρονος τραυματίστηκε την ώρα που προπονούσε ομάδα νεαρών παιδιών στο μπάσκετ, στο δημοτικό γυμναστήριο της πόλης του Αλμυρού.

Για το ατύχημα ενημερώθηκε και έσπευσε αμέσως στο γυμναστήριο ο δήμαρχος Δημ. Εσερίδης, που επίσης μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του τραυματισμένου Αλμυριώτη.

«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Για μία ακόμη φορά το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ήταν απογυμνωμένο από οδηγό για να μπορέσει να εξυπηρετήσει το έκτακτο περιστατικό. Αυτή η αθλιότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι το τέταρτο περιστατικό που έχουμε μέσα σε λίγο διάστημα στο οποίο κατέστη αδύνατο να κινηθεί το ασθενοφόρο από τον Αλμυρό αφού δεν υπάρχει οδηγός για την απογευματινή βάρδια. Ο κ. Αντωνίου της 5ης ΥΠΕ περιμένει να έχουμε νεκρούς για να παρέμβει να λύσει το πρόβλημα;». αναρωτήθηκε μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ μετά το περιστατικό έξω φρενών ο δήμαρχος Αλμυρού.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Εσερίδης, σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με το διοικητή της 5ης ΥΠΕ Ν. Αντωνίου ο ίδιος ο δυπεάρχης είχε δεσμευτεί ότι το θέμα με τον οδηγό του ασθενοφόρου, για να λειτουργεί και η απογευματινή βάρδια, θα λυθεί, μέχρι σήμερα όμως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

«Εάν νομίζει ο κ. Αντωνίου, ότι θα περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια πότε θα δεήσει να δώσει λύση, είναι γελασμένος, συνέχισε αφήνοντας να εννοηθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο ίδιος θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες προκειμένου να πιέσει να λυθεί το θέμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου