ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής

προσλήψεις-καθηγητών-φυσικής-αγωγής-616423

Στην πρόσληψη δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προχωρήσει ο δήμος Αλμυρού το καινούργιο έτος.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού, Αργύρη Ρούσσα, το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί στα προγράμματα «Άθληση για όλους» περιόδου 2016-2017.

Η δια βίου άθληση αποτελεί μια από τις βασικότερες συνιστώσες για την ποιοτική διαχείριση και ουσιαστική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών, λαμβάνοντας υπόψη τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τα αποτελέσματα των ερευνών για τη θετική επίδραση της άσκησης στην υγεία και την ψυχοκινητική κατάσταση του ατόμου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Αλμυρού θα υλοποιήσει το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που επιδρά καταλυτικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και αποτελεί τον προνομιακό χώρο σύνδεσης και συνέχειας των άλλων δύο πυλώνων ανάπτυξης του αθλητισμού: τη σχολική φυσική αγωγή και τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών άθλησης των δημοτών και την ωφέλειά τους από αυτό το πρόγραμμα κρίθηκε ως άκρως απαραίτητη και εγκρίθηκε από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο η πρόσληψη δύο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για να στελεχώσουν τα τμήματα μαζικού αθλητισμού.

Από την καινούργια χρονιά ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να παράσχει στους δημότες μια ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Συγκεκριμένα, η απασχόληση του προσωπικού θα είναι μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2017. Οι καθηγητές θα αμείβονται από έσοδα προερχόμενα από αντίτιμα που θα εισπράττει ο Δήμος για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας στους ωφελούμενους.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του εντεταλμένου συμβούλου τα έσοδα από τα δίδακτρα για το διάστημα από την έναρξη των προγραμμάτων έως και 31-7-2017 θα ανέλθουν στο ποσό των 7.560 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου