ΑΛΜΥΡΟΣ

Μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης σε υποδειγματική Θεία Λειτουργία

μαθητές-του-γυμνασίου-ευξεινούπολης-624255

Μέσα σε κλίμα ευλάβειας και προσευχής παρακολούθησαν οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης, μια ιδιαίτερη Υποδειγματική Θεία Λειτουργία. Την Υποδειγματική Θεία Λειτουργία πραγματοποίησαν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, και οι Πατέρες Γαννιός Γεώργιος και Βαρβαρέλης Ευστάθιος. Την επεξήγηση της Θείας Λειτουργίας πραγματοποίησε ο Θεολόγος κ. Τσιτσιρίγκα Σωτήριος. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και κατάνυξη την υποδειγματική Θεία Λειτουργία. Ο Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος συνεχάρη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την απόλυτη ησυχία και την προσοχή τους σε όλη την Θεία Λειτουργία και τους ευχήθηκε να περάσουν τις Άγιες ημέρες που έρχονται με αγάπη και υγεία.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς και τον τέως Σχολικό Σύμβουλο των Θεολόγων κ. Τσιακούμη Παναγιώτη.

Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ευξεινούπολης ευχαριστούν θερμά τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο, τους Πατέρες Γαννιό Γεώργιο και Βαρβαρέλη Ευστάθιο και τον Θεολόγο κ. Τσιτσιρίγκα Σωτήριο για την υποδειγματική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου