ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Αλμυρό

αναψε-το-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-στ-628286

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αλμυρού. Τον τόνο για την έναρξη της εκδήλωσης έδωσε η Φιλαρμονική του δήμου Αλμυρού μαζί με μικρούς μαθητές ντυμένους αγγελάκια και Αη Βασίληδες, που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του δημαρχείου και ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης και της αγοράς, παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Λίγο αργότερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μαζί με εκατοντάδες πολίτες, μικρούς και μεγάλους, αλλά και τις χορωδίες του δήμου Αλμυρού, την παιδική – νεανική του Δημοτικού Ωδείου και τη Μικτή Τετράφωνη που έψαλλαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η μεγάλη πλατεία κατακλύστηκε από κόσμο που με ιδιαίτερη θέρμη αγκάλιασε την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτριος Εσερίδης στο σύντομο χαιρετισμό του, μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, επίσης, απηύθυνε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ Χρήστος Μπουκώρος, που ευχήθηκε στους πολίτες χρόνια πολλά και καλύτερες μέρες, ενώ επίσης χαιρετισμό απηύθυνε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωρ. Κολυνδρίνη, καθώς και η πρώην υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ Μαρ. Χρυσοβελώνη που παραβρέθηκαν.

Στην εκδήλωση, επίσης, συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμυρού, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων κ.α.

Μετά το άναμμα του δέντρου, ο ουρανός του Αλμυρού γέμισε με φαναράκια των ευχών (προσφορά της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού) που είχαν στα χέρια τους μικροί και μεγάλοι και τα έστειλαν ψηλά, για να φωτίζουν τον ουρανό, μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου