ΑΛΜΥΡΟΣ

Έδειρε τη μητέρα του για τη σύνταξη

έδειρε-τη-μητέρα-του-για-τη-σύνταξη-630934

Εριχνε μπουνιές στην 79χρονη μητέρα του και της πέταξε καρέκλα γιατί δεν του έδινε τη σύνταξη. Αντιμέτωπη με νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Μαγνησία ήρθε η Αστυνομία λίγες μέρες μετά τη φυλάκιση 41χρονου από την Πορταριά που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του.

Προχθές το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού δέχτηκαν την επίσκεψη ηλικιωμένου ζευγαριού. Η γυναίκα έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της και σε διάφορα μέρη του σώματος της που προκλήθηκαν από χτυπήματα που έγιναν την ίδια μέρα, αλλά και παλαιότερα…

Η 79χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας πολλές φορές στο παρελθόν. Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά δεν άντεξε άλλο και άλυσε τη σιωπή της.

Ο 88χρονος σύζυγός της, που ήταν δίπλα της, επιβεβαίωνε όλα όσα κατέθετε στους αστυνομικούς. Ο μονάκριβος γιός της, ηλικίας 40 ετών, που μένει μαζί τους και είναι άνεργος, ανά τακτά διαστήματα της επιτίθεται τόσο φραστικά, όσο και λεκτικά κάθε φορά για οικονομικούς λόγους για τη σύνταξη της οικογένειας.

Ο 88χρονος σύζυγός της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πρόσφατα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο. Ο 40χρονος θεωρεί έτσι ότι η μητέρα του διαχειρίζεται τη σύνταξη.

Στις 12 το μεσημέρι άρχισε να τη χτυπά αλύπητα γιατί δεν του έδινε τα λεφτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη χτυπούσε με τα χέρια του στο πρόσωπο, ενώ πέταξε επάνω της και μία καρέκλα.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Απηυδισμένη απευθύνθηκε στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα γεγονότα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο στις 6 το απόγευμα, τον κράτησαν και χθες τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Ο 40χρονος, ο οποίος συλλαμβάνεται για πρώτη φορά, καθώς για πρώτη φορά η οικογένεια απευθύνεται στην Αστυνομία, ζήτησε αναβολή και θα δικαστεί τελικά σήμερα στις 2 το μεσημέρι.

Η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έρχεται λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου στην Πορταριά από το γιο του, που ακόμη συγκλονίζει τη Μαγνησία.

Η ενδοοικογενειακή βία δυστυχώς φαίνεται ότι απασχολεί πολλές οικογένειες, νέες και ηλικιωμένες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου