ΑΛΜΥΡΟΣ

Fashion show στο κτήμα Παπαθανασίου- Τιμπλαλέξη

fashion-show-στο-κτήμα-παπαθανασίου-τιμπλαλέξη-635712

Το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, με πολλές εκπλήξεις

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Ένωση, όλα ξεκινούν από μία βασική ιδέα, που λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία και κατά το παρελθόν, και πρόθεση είναι να λειτουργήσει και πάλι με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτή η ιδέα δεν είναι άλλη από το να στηριχθούν και να προβληθούν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις του Αλμυρού, να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους οι επαγγελματίες και το κυριότερο να πειστούν οι πολίτες καταναλωτές της περιοχής ότι έχουν όλες τις επιλογές και μπορούν να διευκολυνθούν σε κάθε αγορά τους από τις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς.

Ο πρόεδρος της Ενωσης, Κώστας Πανταζώνας, λέει ότι προφανής στόχος είναι να δοθεί μία ανάσα αναζωογόνησης και φρέσκου αέρα στην εμπορική αγορά της περιοχής, να στηριχθούν όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ αλλά και η κάθε μία ξεχωριστά και να κερδηθεί το στοίχημα ώστε να μην υπάρξει κανένα άλλο λουκέτο στην αγορά.

«Φυσικά αυτό δεν αφορά και δεν πρέπει να αφορά μοναχά τους επαγγελματίες και εμπόρους του Αλμυρού. Κανείς και καμία δεν θα ήθελε να ζει σε μία άδεια και έρημη πόλη χωρίς την παραμικρή κίνηση στους δρόμους, χωρίς κέφι, ζωντάνια, ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά. Στηρίζοντας με τη συμμετοχή του ο πολίτης- καταναλωτής τη βραδιά Fashion Show της Ενωσης, το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, κάνει το πρώτο βήμα από κοινού με την πόλη προς την κατεύθυνση να ξαναζωντανέψει η αγορά, η πόλη, η ίδια η καθημερινότητα.

«Εμείς από την πλευρά μας θα σας διευκολύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε σε αυτό. Σας προσκαλούμε λοιπόν να παραβρεθείτε σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, που υπόσχεται ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης με εκπλήξεις κεράσματα, φωτογραφήσεις, χορευτικά, μπαλέτα κλασικού και μοντέρνου χορού dj, που θα αγκαλιάσουν με τις νότες τους το χώρο και τη διάθεσή μας. Τη βραδιά θα κλείσει με πάρτι η μπάντα Brandy Σουαρέ και ο Τόλης Κόκκινος.Είστε όλοι καλεσμένοι μας» ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου