ΑΛΜΥΡΟΣ

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Αλμυρό

το-πρόγραμμα-των-χριστουγεννιάτικων-645850

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η πόλη του Αλμυρού βάζει τα γιορτινά της. Ανάβει τον ουρανό της και σκορπάει τη χαρά και την ευτυχία γύρω της. Το πνεύμα των Χριστουγέννων μεταφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας.

Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, διοργανώνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με στόχο να δοθεί στην πόλη ένα γιορτινό κλίμα και να μεταδοθεί η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Σε όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα βρίσκεται στην πλατεία μας Λούνα Παρκ όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά να το απολαμβάνουν δωρεάν. Διάφορα παιχνίδια θα ψυχαγωγούν τα παιδιά όλων των ηλικιών. Μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουν, θα διασκεδάσουν, θα κατασκευάσουν, θα δημιουργήσουν, θα παίξουν, θα ακούσουν, θα παρακολουθήσουν και θα χαρούν, μεταδίδοντας το μήνυμα της αγάπης σε όλους τους συνανθρώπους τους.

Ο Δήμος Αλμυρού καλεί όλα τα παιδιά να πανε και να συμμετάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις. Κάθε μέρα και μια γιορτή. Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αλμυρού, έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 Δεκεμβρίου 2016

Στις 17:00 ο Σύλλογος του Ειδικού Σχολείου ΑμεΑ (Στοργή) θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της αίθουσας φυσικοθεραπείας – γυμναστηρίου στο Ειδικό Σχολείο. Θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή συμμετέχει η παιδική και νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με την επίβλεψη της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Δεκεμβρίου 2016

Στις 17:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ενορίας με τη συμμετοχή της χορωδίας του Ιερού Ναού και των κατηχητικών σχολείων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Δεκεμβρίου 2016

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το FashionShowαπό την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού στο κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη, με τη συμμετοχή των καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ της περιοχής. Μια λαμπερή βραδιά με πολλές πολλές εκπλήξεις!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Δεκεμβρίου 2016

Η πόλη του Αλμυρού φωτίζεται, το δέντρο ανάβει και η γιορτή ξεκινάει. Στις 18:00 στην Είσοδο του Δημαρχείου η Φιλαρμονική του Δήμου μαζί με μικρούς μαθητές ντυμένους αγγελάκια και Αι Βασίληδες συγκεντρώνονται και ξεκινούν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης και της Αγοράς, παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στις 18:30 στην όμορφη πλατεία, οι χορωδίες του Δήμου Αλμυρού, η παιδική- νεανική του Δημοτικού Ωδείου και η Μικτή Τετράφωνη, ψάλλουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή και ακολουθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Αλμυρού. Μια μικρή έκπληξη όλους. Πολλά φαναράκια των ευχών (προσφορά της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού) θα περιμένουν τα παιδιά και τους μεγάλους για να τα στείλουν ψηλά, να φωτίσουν τον ουρανό, μαζί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 Δεκεμβρίου 2016

«Στολίζουμε το δέντρο μας» από τις 17:00 – 19:00 στην Είσοδο του Δημαρχείου. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και κατασκευάζουν χειροποίητα στολίδια, διακοσμώντας την πόλη, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΤΡΙΤΗ 13 Δεκεμβρίου 2016

Προβολή «Χριστουγεννιάτικης ταινίας» από τις 17:00 – 19:00 στην είσοδο του Δημαρχείου από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Δεκεμβρίου 2016

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 18:30, Παιδική παράσταση με τίτλο «Μια μαγική Χριστουγεννιάτικη Ευχή». Μια Θεατρική διασκευή της Ματίνας Μαρδέλη από το ομώνυμο παραμύθι της συγγραφέως Λεμονιάς Μουλά.

ΠΕΜΠΤΗ 15 Δεκεμβρίου 2016

Το πρωί οι μαθητές του Ειδικού σχολείου φυτεύουν λουλούδια στην πλατεία.

Στην Είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00 τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού κατασκευάζοντας χειροτεχνίες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Δεκεμβρίου 2016

Στην Είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00 Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης. Διαδραστική αφήγηση της ιστορίας της γέννησης του Χριστού, από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Δεκεμβρίου 2016

Στις 17:30, στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης, θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar από τους μαθητές του Γυμνασίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Δεκεμβρίου 2016

Στην πλατεία του Αλμυρού στις 11:00 λαϊκό γλέντι με την Μαρίτα Τσάτσου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Δεκεμβρίου 2016

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Πτελεού προσκαλούν όλους στην πλατεία του Πτελεού στις 17:00 για να διασκεδάσουν με τα παιδικά και ενήλικα χορευτικά τμήματα, τα οποία θα παρουσιάσουν μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Δεκεμβρίου 2016

Φωτογραφηθείτε με τον Άγιο Βασίλη και να κάντε FacePainting στην πλατεία του Αλμυρού από τις 17:00 – 19:00.

ΤΡΙΤΗ 20 Δεκεμβρίου 2016

Στην Είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00, Χριστουγεννιάτικη ταινία για τους μικρούς μαθητές με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ Αλμυρού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Δεκεμβρίου 2016

Στην Είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00, Αφήγηση-παρουσίαση του παραμυθιού «η Σάρα η Σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια» από την κ. Μάρω Αισώπου.

ΠΕΜΠΤΗ 22 Δεκεμβρίου 2016

Στην Είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00, «Ελάτε να γράψουμε το γράμμα στον Αι Βασίλη», με την Κατερίνα Καλομοίρη και να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 Δεκεμβρίου 2016

Στην κεντρική πλατεία στις 21:00 συναυλία με τον Φώτη Τάμπα (προσφορά της ΈνωσηςΕπαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού). Ελάτε να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Δεκεμβρίου 2016

Τα κάλαντα στην πόλη και στους Δημοτικούς Άρχοντες, ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής στις 12:00 στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε μια ομάδα και να τραγουδήσουμε, παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 Δεκεμβρίου 2016

Τα κάλαντα στην πόλη και στους Δημοτικούς Άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής και της παιδικής και νεανικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου, στις 12:00στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε ομάδα και να τραγουδήσουμε, παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

ΠΕΜΠΤΗ 5 Ιανουαρίου 2017

Οι καλαντάρηδες του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού, του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου θα ξεχυθούν από τις 18:00 στους δρόμους του Αλμυρού και στην αγορά για να ψάλλουν τα κάλαντα των Φώτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου