ΑΛΜΥΡΟΣ

Στο εδώλιο για τη ληστεία σε βάρος περιπτερούχου στον Αλμυρό

στο-εδώλιο-για-τη-ληστεία-σε-βάρος-περι-682820

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας θα καθίσουν αύριο Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, οι δύο ληστές, οι οποίοι τον περασμένο Μάρτιο επιτέθηκαν, όπως κατηγορούνται, σε περιπτερά στον Αλμυρό και του άρπαξαν τις εισπράξεις του ταμείου που ανέρχονταν στα 15 ευρώ.

Πρόκειται για δύο Ελληνες, ηλικίας 23 και 25 ετών. Ο 23χρονος είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Βόλου, καθώς είχε αναγνωριστεί από τον παθόντα. Θύμα και δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γνωστοί, καθώς ο 23χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέπτονταν συχνά το περίπτερο και ψώνιζε διάφορα πράγματα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, που είχε συλληφθεί αργότερα, κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν έχει αναγνωριστεί από τον περιπτερά.

Οι δύο άνδρες είχαν επιτεθεί στον επαγγελματία γύρω στις 4:15 τα ξημερώματα, όταν εκείνος ετοιμαζόταν να πιάσει δουλειά.

Εχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ο ένας του έριξε γροθιά στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον και ο άλλος του αφαίρεσε τις εισπράξεις του ταμείου.

Σοκαρισμένος ο περιπτεράς ίσα που είχε πρόλαβε να αντιληφθεί τι συνέβη και να καλέσει σε βοήθεια όταν ήδη οι δύο άνδρες απομακρύνονταν αρκετά μακριά από το κέντρο του Αλμυρού. Επίσης, γείτονάς του που αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό συνέβη και έτρεξε έξω για να βοηθήσει δεν πρόλαβε να δει τους δράστες.

Ωστόσο, το Αστυνομικό Τμήμα του Αλμυρού άρχισε αμέσως τις έρευνες μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό και οδηγήθηκε στα ίχνη του 23χρονου. Από την πορεία της προανάκρισης προέκυψαν και τα στοιχεία εις βάρος τους δεύτερου κατηγορούμενου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου