ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκδρομή στο Ζάλογγο

εκδρομή-στο-ζάλογγο-692373

Το ηρωικό Ζάλογγο επισκέφτηκε στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων του ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού, ο οποίος διοργάνωσε εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους του στις 29, 30 και 31 Ιουλίου.

«Επισκεφθήκαμε το ιστορικό όρος της Ελλάδας και όσοι δεν κατάφεραν να ανέβουν και τα 410 σκαλοπάτια, μέχρι το σημείο που έπεσαν οι ηρωικές Σουλιώτισσες, αρκέσθηκαν να θαυμάσουν τις φιγούρες τους που υψώνονταν στον ουρανό και την Ιστορία» ενημερώνει ο Σύλλογος.

Ακολούθησε γεύμα στο Αισθητικό Πάρκο της Νικόπολης, μετάβαση και ξεκούραση σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα και αργότερα δείπνο στην πανέμορφη παραλία της πόλης.

Το επόμενο πρωινό οι εκδρομείς αναχώρησαν για Λευκάδα, απόλαυσαν τον καφέ τους στη Βασιλική και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το φημισμένο Νυδρί για μπάνιο και φαγητό.

«Η κρουαζιέρα στο Σκορπιό ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία για όσους την απήλαυσαν. Μετά τον απογευματινό μας καφέ στη λιμνοθάλασσα της Λευκάδας, επιστρέψαμε στην Πρέβεζα για να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τη βραδινή διασκέδασή μας.

Μετά το πρόγευμα της Κυριακής, αναχωρήσαμε για καφέ στην Αμμουδιά, που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα, και μετά για μπάνιο και φαγητό στην πανέμορφη Πάργα. Αφού ήπιαμε καφεδάκι στα Σύβωτα, αναχωρήσαμε για Αλμυρό.

Τραγούδια, γέλια και ανέκδοτα συμπλήρωναν την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε σε όλο μας το ταξίδι» προσθέτει ο Σύλλογος.

Το Διοικητικό του Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή, το ταξιδιωτικό γραφείο VIS TRAVEL για την άψογη διοργάνωση και υπόσχεται συνέχεια με ανάλογες επιτυχημένες εκδηλώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου