ΑΛΜΥΡΟΣ

Απορρίφθηκε η προσφυγή Καραζούπη για την αργία

απορρίφθηκε-η-προσφυγή-καραζούπη-για-695209

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας η προσφυγή του Χρήστου Καραζούπη κατά της απόφασης του δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη, με την οποία τέθηκε σε αργία από τα καθήκοντα του Διευθυντή των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η προσφυγή απορρίφθηκε καθώς υπάρχει εκκρεμοδικία για το αντικείμενο της προσβαλλόμενης πράξης.

Ο κ. Καραζούπης έχει το δικαίωμα να προσφύγει κατά της απόφασης αυτής της Αποκεντρωμένης εντός ενός μηνός.

Ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Ηλίας Τσέλιγκας εξέτασε την προσφυγή με δεδομένο ότι οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων των δήμων και των περιφερειών αποστέλλονται υποχρεωτικά για έλεγχο νομιμότητας στην Αυτοτελή Υπηρεσία Εποπτείας ΟΤΑ.

Ο προσφύγων, επισημαίνει μεταξύ άλλων, είναι εκείνος που τον αφορά η πειθαρχική διαδικασία και έχει έννομο συμφέρον να προσφύγει κατά της απόφασης του δημάρχου Αλμυρού.

Κατέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας με αίτηση ακύρωσης που είναι πανομοιότυπη ως προς το περιεχόμενό της με την αίτηση αναστολής που κατατέθηκε στο Συμβούλιο και απορρίφθηκε με σκεπτικό που δικαιώνει απόλυτα τις θέσεις του δήμου.

Η αίτηση ακύρωσης, επισημαίνει μεταξύ άλλων, ανακοινώνοντας την απορριπτική απόφαση, δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου