ΑΛΜΥΡΟΣ

Λουκέτο σε κλαμπ στο Αχίλλειο Αλμυρού που τραγούδησε η Αντζελα

λουκέτο-σε-κλαμπ-στο-αχίλλειο-αλμυρού-795918

Μπήκε μόνη της στη μαύρη λίστα… η Αντζελα Δημητρίου, η οποία τραγουδούσε σε κέντρο διασκέδασης στο Αχίλλειο του δήμου Αλμυρού. Το συμβόλαιο που υπέγραψε η «Λαίδη» με τον ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης βρίσκεται στο μικροσκόπιο οικονομικών υπηρεσιών λόγω του τριψήφιου αριθμού οικονομικών απολαβών της λαϊκής αοιδού, την ίδια ώρα που στο κατάστημα επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο για φοροδιαφυγή. Πρόκειται για το τρίτο λουκέτο που κλείδωσε στο νομό το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, οπότε και οικονομικά κλιμάκια «όργωσαν» απ’ άκρη στη Μαγνησία, ελέγχοντας την έκδοση αποδείξεων.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε την περασμένη Παρασκευή σε κέντρο διασκέδασης στο Αχίλλειο. Μέλη ελεγκτικού κλιμακίου διαπίστωσαν ότι στο… απόγειο δεν ήταν μόνο το κέφι θαμώνων αλλά και η φοροδιαφυγή. Βρέθηκε ότι δεν είχαν κοπεί συνολικά 65 αποδείξεις.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων επέβαλε 48ωρο λουκέτο στο κατάστημα -το τρίτο σε επίπεδο νομού- δεν ήταν όμως το μοναδικό εύρημα.

Ελεγκτές ζήτησαν να τους προσκομίσουν το συμβόλαιο με τις οικονομικές απολαβές της Αντζελας Δημητρίου. Το ποσό που αναγραφόταν ως αμοιβή της «Λαίδης» κίνησε τις υποψίες ελεγκτών. Κι αυτό γιατί το νούμερο ήταν τριψήφιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι κυμαίνεται κάτω από τα 500 ευρώ. Το κασέ της τραγουδίστριας δεν «δικαιολογεί» τόσο χαμηλή αμοιβή. Από το κατάστημα υποστηρίχθηκε ότι η συμφωνία ήταν να τραγουδήσει έναντι συμβολικής αμοιβής γι’ αυτό και το μικρό ποσό που αναγραφόταν στο συμβόλαιο.

Το θέμα κίνησε πανελλήνιο ενδιαφέρον και πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό στάθηκε αφορμή για τον έλεγχο των εισοδημάτων της τραγουδίστριας κατά τα τελευταία χρόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου