ΑΛΜΥΡΟΣ

Β’ φάση Διαβούλευσης για το πρόγραμμα CLLD Leader στον Αλμυρό

β-φάση-διαβούλευσης-για-το-πρόγραμμα-797402

Ο Δήμος Αλμυρού, σε συνεργασία, με την Εταιρεία Ανάπτυξης Πηλίου, ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης, στο πλαίσιο σχεδιασμού, του νέου Τοπικού Προγράμματος, CLLD/LEADER, της Π.Ε. Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, για την περίοδο 2014-2020, διοργανώνει, την ερχόμενη Δευτέρα22 Αυγούστου και ώρα 10 π.μ., στο Δημαρχείο Αλμυρού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, ενημερωτική εκδήλωση-διαβούλευση, με θέμα «Ιδιωτικό Επενδυτικό ενδιαφέρον για τη διαμόρφωση των δράσεων του προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 της Ομάδας Τοπικής Δράσης της ΕΑΠ Α.Ε.».

Η διαβούλευση, έχει ως σκοπό, την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων ή εν δυνάμει επενδυτών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER, να αποτελέσει, μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοσθεί, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, στην περιοχή του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού.

Στη διαβούλευση, που θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, στελέχη της Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου, θα παρουσιάσουν, στο πλαίσιο διαμόρφωσης των δράσεων, αναλυτικά το πρόγραμμα, τα ποσοστά χρηματοδότησης αυτού και θα λύσουν τυχόν απορίες που θα δημιουργηθούν στους παρευρισκόμενους.

Στο πλαίσιο αυτό, από τον Δήμο Αλμυρού, καλούνται οι τοπικοί φορείς, οι σύλλογοι, οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης να παρευρεθούν στην ημερίδα και να ενημερωθούν σχετικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου