ΑΛΜΥΡΟΣ

Καταδικάστηκε η 32χρονη για την επίθεση στην πεθερά της

καταδικάστηκε-η-32χρονη-για-την-επίθεση-802860

Ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στην 32χρονη γυναίκα από την Ευξεινούπολη που κρίθηκε ένοχη για το περιστατικό βίας εναντίον της 81χρονης πεθεράς της, κατά το οποίο φέρεται να φόρεσε κουκούλα, υποδυόμενη τον κλέφτη και να επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Το Δικαστήριο δεν πείστηκε από τον ισχυρισμό της 32χρονης ότι την ώρα την επίθεσης, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, βρισκόταν στην πλατεία του Αλμυρού μαζί με την κουμπάρα της. Για τις σχέσεις με την πεθερά της παραδέχθηκε ότι δεν ήταν καλές και είχε ζητήσει από τον άντρα της να αλλάξουν σπίτι. Όπως ωστόσο, δήλωσε στο Δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης, αυτό δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι η δράστιδα της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η 81χρονη δήλωσε πως δέχθηκε την επίθεση, γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι της, ύστερα από βόλτα με την ανηψιά της. Όπως είπε, μόλις άνοιξε την πόρτα, της επιτέθηκε ένα άτομο που φορούσε κουκούλα και την έριξε κάτω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο. Υπήρξε δε, κατηγορηματική ότι το άτομο αυτό ήταν η νύφη της γιατί «την είδε». Πρόσθεσε ακόμη, πως και τα περασμένα Χριστούγεννα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από την γυναίκα του γιου της, αλλά δεν υπέβαλε μήνυση για να μην ρεζιλευτούν.

Η πλευρά της υπεράσπισης της 32χρονης πάντως, επισήμανε στο Δικαστήριο πως η ηλικιωμένη έπεσε σε αντιφάσεις, σε σχέση με την αρχική της κατάθεση στην Αστυνομία, σε σχέση με τον τρόπο που αναγνώρισε τη νύφη της και το αν ήταν μέσα στο σπίτι ή όχι.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο γιος της 81χρονης – και σύζυγος της 32χρονης – καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία, ύστερα από καταγγελία της δικής του πεθεράς – μητέρας της 32χρονης – ότι την χτύπησε επίσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου