ΑΛΜΥΡΟΣ

Επιασε από το λαιμό την πεθερά του

επιασε-από-το-λαιμό-την-πεθερά-του-805237

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Κατ’ επείγουσα κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών

Ανείπωτες σκηνές ενδοοικογενειακής βίας με μάρτυρες τα δύο ανήλικα παιδιά της 35χρονης, που επιτέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην πεθερά της με κουκούλα, με δράστη τον… πατέρα τους προχθές το απόγευμα.

Οι ανήλικοι βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς τους από τη μητέρα τους, όταν ο 41χρονος πατέρας τους, τους επισκέφτηκε γύρω στις 7.15 το απόγευμα, για να τους πάρει, όμως βρισκόταν σε προφανή κατάσταση εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θυμωμένος και εξοργισμένος επιτέθηκε στην πεθερά του όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα. Ο 41χρονος, κατηγορείται, ότι άρπαξε την 61χρονη γυναίκα από το λαιμό και την έσπρωξε σε τοίχο.

Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Η γυναίκα αιφνιδιασμένη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ενώ βρισκόταν πεσμένη στο έδαφος, εκείνος φέρεται ότι συνέχιζε να την εξυβρίζει και να ζητά επιτακτικά τα παιδιά.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογειακής βίας στην οικογένεια αναφέρθηκε επίσης στο Τμήμα Αλμυρού και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Ο δράστης οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι για να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να προετοιμαστεί.

Να επισημανθεί ότι η 35χρονη θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την Τρίτη 9 Αυγούστου. Και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι. Σήμερα το Δικαστήριο δεν αποκλείεται να αποφασίσει συνεκδίκαση των υποθέσεών τους.

Κοινωνική έρευνα

Τα δυο απανωτά επεισόδια βίας στην οικογένεια με δράστες – κατηγορουμένους στη μία υπόθεση τη μητέρα και στην προχθεσινή τον πατέρα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Εισαγγελίας Βόλου.

Η οικογένεια έχει δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 7 και 9 ετών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου προτίθεται να διατάξει κατ’ επείγουσα κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών και την ενδεχόμενη απομάκρυνσή τους από την οικογένεια.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Σχετικά άρθρα:

Επιτέθηκε στην πεθερά της στον Αλμυρό εισβάλοντας στο σπίτι με κουκούλα

Διαψεύδει ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε την πεθερά της

18μήνες φυλάκιση στο γαμπρό που επιτέθηκε στην πεθερά του

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου