ΑΛΜΥΡΟΣ

18μήνες φυλάκιση στο γαμπρό που επιτέθηκε στην πεθερά του

18μήνες-φυλάκιση-στο-γαμπρό-που-επιτέθη-805464

Συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών με αναστολή τριετίας επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 41χρονο Αλμυριώτη, που τη Δευτέρα το απόγευμα εξύβρισε αλλά και άρπαξε την πεθερά του από το λαιμό και την έσπρωξε σε τοίχο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να χτυπήσει.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών για την πρόκληση σωματικής βλάβης και έξι μηνών για εξύβριση. Έκρινε ένοχο το δράστη και για τις δύο πράξεις παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν παραδέχτηκε καμία από τις κατηγορίες.

Ο 41χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι είναι πολύ προσεκτικός μπροστά στα παιδιά του και ότι το επίμαχο απόγευμα απευθύνθηκε στην πεθερά του για να τα πάρει και κατά την επίσκεψη ούτε της άσκησε βία, ούτε και λογομάχησε μαζί της.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η πεθερά του τον κατηγόρησε για δήθεν ενδοοικογενειακή βία για να πάρει εκδίκηση για τη σύζυγό του που κατηγορείται για την επίθεση με την κουκούλα κατά της μητέρας του.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου πως προκλήθηκαν τα τραύματα στην πεθερά του, δεν μπόρεσε να δώσει καμία επαρκή εξήγηση.

Στο Δικαστήριο εξετάστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης συγγενικό του πρόσωπο, που φέρεται να υποστήριξε ότι είχε δει εκείνη τη μέρα τον 41χρονο και ότι γνωρίζει ότι προσέχει πολύ όταν είναι μπροστά στα παιδιά του.

Μετά το πέρας της δίκης ο 41χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Να επισημανθεί ότι η 35χρονη θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την Τρίτη 9 Αυγούστου.

Η οικογένεια έχει δύο παιδιά ηλικίας 7 και 9 ετών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου προτίθεται να διατάξει κατ’ επείγουσα κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών και την ενδεχόμενη απομάκρυνσή τους από την οικογένεια.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Σχετικά άρθρα:

Επιτέθηκε στην πεθερά της στον Αλμυρό εισβάλοντας στο σπίτι με κουκούλα

Διαψεύδει ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε την πεθερά της

Επιασε από το λαιμό την πεθερά του

18μήνες φυλάκιση στο γαμπρό που επιτέθηκε στην πεθερά του

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου