ΑΛΜΥΡΟΣ

Τρεις προσλήψεις στα σφαγεία – Δίμηνης διάρκειας, σε Αλμυρό και Ανάβρα

τρεις-προσλήψεις-στα-σφαγεία-δίμηνη-813665

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, συνολικού αριθμού τριών ατόμων θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού. Οι προσλήψεις είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα για την κάλυψη των εποχιακών αναγκών των σφαγείων Αλμυρού και Ανάβρας. Αφορούν σε τρεις εργάτες σφαγείων χωρίς ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών μέχρι 65 ετών, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ανωτέρω θέσης.

Τα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τέσσερα δικαιολογητικά. Αναλυτικά απαιτείται φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάσταση, υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 που να δηλώνουν ότι τους προηγούμενους 12 μήνες δεν έχουν εργαστεί σε φορείς του Δημοσίου τομέα όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1 του Ν.3812/2009 και δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης με δίμηνη σύμβαση σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.2 του Ν.2190/1994 (ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο υπάλληλος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω) και υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού .

Η προθεσμία υποβολής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο δήμο Αλμυρού, στο Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δήμου ήτοι: από Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου