ΑΛΜΥΡΟΣ

Προκαταρκτική για τη μήνυση Εσερίδη κατά Στάχτου

προκαταρκτική-για-τη-μήνυση-εσερίδη-κ-824531

Το δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε η μήνυση του δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη, κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας Θάλειας Στάχτου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο δήμαρχος Αλμυρού το Φεβρουάριο του 2016 είχε στραφεί κατά της κ. Στάχτου με αφορμή επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.

Η πρόεδρος του Συλλόγου είχε ζητήσει στην επίμαχη συνεδρίαση να παρέμβει για «φασιστικές πρακτικές και μεθοδεύσεις εναντίον των υπαλλήλων του δήμου από το δήμαρχο Δημήτρη Εσερίδη και τη δημοτική αρχή Αλμυρού», ενώ είχε διανείμει στους συμβούλους και κείμενο με καταγγελτικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση και μάρτυρες κλήθηκαν χθες να καταθέσουν στον Πταισματοδίκη Βόλου.

Κλήσεις έλαβαν και πέρασαν την πόρτα των Δικαστηρίων ο πρώην δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και ο επικεφαλής μειοψηφίας Νικόλαος Τσανής που προτάθηκαν για μάρτυρες.

Υπενθυμίζεται ότι για την επίμαχη συνεδρίαση, η οποία είχε κυλήσει σε υψηλούς τόνους, ο δήμαρχος Αλμυρού είχε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή την πρόεδρο του Συλλόγου για ενέργειες υπό μορφή show και είχε ενημερώσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου