ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Βόλου και Αλμυρού

προσλήψεις-στα-ελτα-βόλου-και-αλμυρού-835847

Η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού τριών ατόμων [ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης πλήρους απασχόλησης και δύο άτομα ειδικότητας ΔΕ Διανομέων πλήρους απασχόλησης) χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών] για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τα υποκαταστήματα Βόλου και Αλμυρού, ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας –Στ. Ελλάδος των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε.

Συγκεκριμένα, για το υποκατάστημα του Αλμυρού προκηρύχθηκε μία θέση ΔΕ Διανομέων, για τη Μονάδα Διανομής του Βόλου μία θέση ΔΕ Διανομέων και για το κεντρικό κατάστημα του Βόλου μία θέση ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης.

Τα κύρια προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις είναι: α) Οποιοδήποτεπτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής, ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας και β) Άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α΄ (σταδιακής πρόσβασης), εκτός του μοτοποδηλάτου, η οποία να είναι σε ισχύ.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη Διεύθυνση: ΕΛΤΑ Α. Ε. – Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος, Παπαναστασίου 62, Τ.Κ. 411 10 ΛΑΡΙΣΑ (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ. 23/2016) εντός προθεσμίας δέκα ημερών και συγκεκριμένα από 9-06-2016 έως και 21-06-2016.

Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να καταθέσουν την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, σε μια από τις παρακάτω Μονάδες Ταχ. Έργου:

1. Κεντρικό Κατάστημα Βόλου, Δημητριάδος & Αγίου Νικολάου, Τ.Κ. 380 01 ΒΟΛΟΣ, Τηλ. 24210-22750. Υπεύθυνος: κ. Καπάτος Κων/νος,

2. Μονάδα Διανομής Βόλου, Δημητριάδος & Αγίου Νικολάου, 370 00 ΒΟΛΟΣ, Τηλ. 24210-76419. Υπεύθυνος: κ. Γιαννουσάς Κωνσταντίνος

3. Κατάστημα Αλμυρού, Όθρυος 27, 371 00 ΑΛΜΥΡΟΣ Τηλ. 24220-21278 Υπεύθυνος: κ. Ζαχαράκης Κων/νος

Η ανακοίνωση τέλος αναρτάται και στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ (www.elta.gr).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου