ΑΛΜΥΡΟΣ

Δράσεις της Φιλαρχαίου Εταιρείας «Οθρυς»

δράσεις-της-φιλαρχαίου-εταιρείας-οθ-837479

Η Φιλάρχαιος Εταιρεία Αλμυρού «ΟΘΡΥΣ», συνεχίζοντας την εκδοτική της δραστηριότητα, παρουσιάζει το νέο βιβλίο «Αλμυριώτικοι Ιστοριόμυθοι».

Η νέα αυτή αυτοτελής έκδοση, μετά τις τρεις μέχρι τώρα αυτοτελείς εκδόσεις της, είναι έργο του κ. Βίκτωρος Κοντονάτσιου, γνωστού σε όλους μας για τη μεγάλη συγγραφική και ερευνητική του δραστηριότητα.

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη, 15 Ιουνίου στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αλμυρού. Ομιλητές θα είναι η κ. Χρύσα Μαρδάκη, Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αλμυρού καιο κ. Στέφανος Πίος, Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, καθώς και ο ίδιος ο Συγγραφέας κ. Βίκτωρ Κοντονάτσιος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Τριαντάφυλλος Σπανός, αντιπρόεδρος της Φιλαρχαίου Εταιρείας.

Επίσης, η Φιλάρχαιος διοργανώνει διήμερη εκδρομή στις 23 και 24 Ιουλίου, προκειμένου οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν την παράσταση «Επτά επί Θήβας», τραγωδία του Αισχύλου, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος,στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Την Κυριακή 24 Ιουλίου το πρωί θα γίνει επίσκεψη στον Πόρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου