ΑΛΜΥΡΟΣ

Δημοπρασία για την αγορά γης από το δήμο

δημοπρασία-για-την-αγορά-γης-από-το-δήμ-841934

Μέχρι την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 δέχεται προσφορές η δημοτική αρχή Αλμυρού για την αγορά έκτασης γης στην Ευξεινούπολη, για την κατασκευή υδατοδεξαμενής, η οποία θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα υδατόπυργο.

Ο δήμος Αλμυρού ενδιαφέρεται για έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Κ. Ευξεινούπολης, δυτικά του οικισμού και βόρεια της επαρχιακής οδού Ευξεινούπολης – Νεοχωρακίου.

Η έκταση πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 1.500 μέτρων και μικρότερη των 2.500 μέτρων από τη σημερινή θέση του υδατόπυργου ώστε να εξασφαλίζεται η απαιτούμενη υψομετρική διαφορά και να καλύπτονται οι ανάγκες λειτουργίας του νέου δικτύου ύδρευσης του οικισμού, με βαρύτητα. Να είναι τουλάχιστον δύο (2) στρέμματα, ενιαία, με πρόσοψη σε δημοτική ή επαρχιακή ή αγροτική οδό ελεύθερη κτισμάτων ή άλλων εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, η προσφερόμενη έκταση γης πρέπει να ανήκει στην αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή αυτού / αυτών που την προσφέρει / προσφέρουν ή σε περίπτωση που ανήκει εξ’ αδιαιρέτου σε περισσότερους κατά συγκυριότητα, συνομή και συγκατοχή, η προσφορά να γίνεται από όλους τους συνιδιοκτήτες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινές στο διάστημα από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στη Διεύθυνση Προγραμματισμού του δήμου Αλμυρού. Αρμόδια υπάλληλος είναι η Ιωάννα Χρήστου (τηλ. επικοινωνίας 2422350223).

Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερομένους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στο δήμο μέχρι και μία εργάσιμη ημέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών, δηλαδή μέχρι και τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου