ΑΛΜΥΡΟΣ

Ζητεί εκ νέου αίθουσα για δωρεάν εκγύμναση

ζητεί-εκ-νέου-αίθουσα-για-δωρεάν-εκγύμ-213613

Από το δήμο Αλμυρού ο Γυμναστικός Σύλλογος

Με νέο αίτημά του προς το δήμο Αλμυρού επανέρχεται στο θέμα της δωρεάν παραχώρησης αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Ευξεινούπολης του δήμου Αλμυρού ο Γυμναστικός Σύλλογος μετά την ακύρωση της «επίμαχης» απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού εισηγείται να συζητηθεί ξεχωριστά το αίτημά του για την παραχώρηση της αίθουσας για μερική χρήση για εκγύμναση των δημοτών της περιοχής από γυμναστές του Συλλόγου από άλλα αιτήματα, όπως ιδιώτη που ζητάει αίθουσα για την προβολή κινηματογραφικών ταινιών.

Οπως αναφέρεται η χρήση θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη πρωινές και απογευματινές ώρες και πάντα μετά από σχετική ενημέρωση των υπευθύνων. Η πρότασή του, όπως διευκρινίζει, δεν συνδέεται με οποιοδήποτε επιδοτούμενο πρόγραμμα αθλητισμού παρά με την πρωτοβουλία του Συλλόγου να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηλίας Τσέλιγκας ακύρωσε τη σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού η οποία αφορούσε στο αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου, αλλά και στη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού σε ιδιώτη για μερική χρήση προβολή κινηματογραφικών ταινιών.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την απόφαση με το σκεπτικό ότι οι παραχωρήσεις δεν αφορούν στην απλή χρήση των δημοτικών ακινήτων αλλά στην άσκηση εμπορικής δραστηριότητας διά της παροχής συναφών υπηρεσιών, ενώ έκανε ειδικά αναφορά στην παραχώρηση της αίθουσας στον ιδιώτη, επισημαίνοντας ότι αντιβαίνει στις κείμενες διατάξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου