ΑΛΜΥΡΟΣ

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Αλμυρό

προεκλογική-συγκέντρωση-του-κκε-στον-322831

Ο υποψήφιος βουλευτής Απ. Νάνος κάλεσε το λαό να γυρίσει την πλάτη στα κόμματα που τον έφεραν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα

Από την Τομεακή Επιτροπή Βόλου του ΚΚΕ ανακοινώθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού, κύριος ομιλητής ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Νάνος Απόστολος που κάλεσε το λαό του Αλμυρού «να γυρίσει την πλάτη του στα κόμματα που τον έφεραν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, να ενισχύσει το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που του είπε την αλήθεια αλλά και που είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης, ώστε να βγει δυναμωμένο την επομένη των εκλογών για να παλέψει μέσα και έξω από την βουλή για την ευημερία του λαού μας».

«Ανέφερε επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι η χώρα μας έχει μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες σε αγροτικά προϊόντα αλλά και σε θέματα παραγωγής ενέργειας και κάλεσε τον λαό να βάλει στόχο την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε και στην εγκληματική – ναζιστική Χρυσή Αυγή που φτιάχτηκε και στηρίζεται από τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους για να χτυπάνε τους εργάτες και τα δικαιώματά τους όπως στην επίθεση που έκαναν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στους κομμουνιστές του Περάματος.

Τέλος ανέφερε ότι εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν. Ομως η παθητική στάση απέναντι στις εξελίξεις, όταν οι αντίπαλοι είναι ενεργητικότατοι για να εξασφαλιστεί η κερδοφορία για το μεγάλο κεφάλαιο, κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αυτός ο δρόμος, της παθητικής στάσης είναι ο πραγματικά δύσκολος, γιατί είναι ο δρόμος της χαμοζωής, της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης χωρίς τέλος. Σας ρωτάμε και απαντήστε: Θέλετε τέτοια ζωή για την οικογένεια, τα παιδιά σας; Αν θέλετε καλύτερη ζωή, δώστε δύναμη στο ΚΚΕ, οργανωθείτε στους χώρους δουλειάς για να ανασυνταχθεί το κίνημα, να συγκρουστεί, με προσανατολισμό που θα φτάνει μέχρι την κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, για τη λαϊκή ευημερία».

Περιοδεία Κώστα Στεργίου στη Ζαγορά

Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, στην αγορά της όπου συνομίλησε με δεκάδες εμπόρους και καταστηματάρχες, στις πλατείες όπου συνάντησε και παρουσίασε τις προτάσεις του ΚΚΕ για τις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη και σε συγκέντρωση στην Περαχώρα, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Μαγνησία Κώστας Στεργίου, επικεφαλής κομματικού κλιμακίου.

Πρώτος σταθμός του Κώστα Στεργίου ήταν το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς όπου συναντήθηκε και μίλησε με το μοναδικό γιατρό που υπάρχει, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους διοικητικούς υπαλλήλους. Μονάχα το ΚΚΕ τόνισε ο Κων. Στεργίου έχει πολιτική για αποκλειστικά δημόσια Υγεία χωρίς επιχειρηματική δραστηριότητα, παροχή Υγείας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, τεχνολογικές εξελίξεις και απαιτήσεις των καιρών.

Ακολούθως ο Κων. Στεργίου μαζί με τα μέλη του κομματικού κλιμακίου επισκέφθηκε μία σειρά από χώρους , όπως το Γυναικείο Συνεταιρισμό, το Μάρκετ του Συνεταιρισμού, συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους στις πλατείες της Ζαγοράς, όπως και στην αγορά της. Άκουσε τα ερωτήματα, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς που έχουν οι κάτοικοι μερικές ημέρες πριν τις εκλογές. Στην συνέχεια μίλησε στην πλατεία της Περαχώρας όπου σημείωσε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα ακούνε διαρκώς από εκείνους που διεκδικούν την πρώτη ή κάποια άλλη θέση στην επόμενη κυβέρνηση αστικής διαχείρισης, ότι μετά τις εκλογές θα πάρουν «ισοδύναμα», «αντισταθμιστικά μέτρα» και «μέτρα αναδιανομής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου