ΑΛΜΥΡΟΣ

Συναυλία για καλό σκοπό

συναυλία-για-καλό-σκοπό-324020

Η Αλατοστράτα φιλοξενεί στην Αποθήκη το φιλοζωικό σωματείο «Προστασία των Αδέσποτων Ζώων», στη συναυλία που διοργανώνει με τον Κώστα Τζιαγκούλα και την μπάντα του, στις 19 Σεπτεμβρίου, με σκοπό να βοηθηθούν τα αδέσποτα της περιοχής του Αλμυρού. Συμμετέχουν οι Κώστας Τζιαγκούλας: κιθάρα, φωνή, Θοδωρής Χριστόπουλος πιάνο, Ηλίας Βελλής μπουζούκι, λαούτο.

Τη συναυλία της 19ης Σεπτεμβρίου με τον Κώστα Τζιαγκούλα θα πλαισιώσει τριήμερο φιλοζωικό bazaar στο χώρο της αποθήκης, πίσω από το ΚΤΕΛ Αλμυρού, από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, τις κάτωθι ώρες: Παρασκευή 3μμ – 10μμ, Σάββατο – Κυριακή 10πμ – 2μμ και 6μμ – 10μμ.

«Τον γνωρίσαμε στον Αλμυρό τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν συνόδευε το Γιάννη Σπανό σε συναυλία στην Αποθήκη της Αλατοστράτας, και πάλι για καλό σκοπό» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και προαιρετικά όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει μια σακούλα ξηρά τροφή. Οι τροφές μαζί με μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του φιλοζωικού σωματείου «Προστασία Αδέσποτων Ζώων».

«Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή, φέρνοντας έως αύριο Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου παλιά ρούχα και άλλα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πλέον. Τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του φιλοζωικού σωματείου «Προστασία των Αδέσποτων Ζώων», και ειδικότερα για τη διατροφή και τον εμβολιασμό των αδέσποτων της περιοχής μας» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944591001.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου