ΑΛΜΥΡΟΣ

Ευχαριστήριο μήνυμα Γυμνασίου

ευχαριστήριο-μήνυμα-γυμνασίου-329002

Υγεία και καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές του σχολείου εύχεται ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Σούρπης, Ιωάννης Θεοδώρου, ο Σύλλογος διδασκόντων Γυμνασίου και ο Σύλλογος γονέων του Λυκείου Σούρπης.

Συγχαίρουν επίσης τους περσινούς απόφοιτους του Λυκείου Σούρπης για την επιτυχία τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (το σχολείο είχε από τις μεγαλύτερες σε ποσοστό επιτυχίες στο Νομό Μαγνησίας), και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.
Ο κ. Θεοδώρου ενημερώνει ότι σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται στο Γυμνάσιο – Λύκειο Σούρπης η δημιουργία νέας ισόγειας αίθουσας, ειδικής τουαλέτας και ράμπας για να είναι δυνατή η φοίτηση μαθήτριας με κινητικές δυσκολίες.

Ο ίδιος και οι Σύλλογοι διδασκόντων και γονέων συγχαίρουν θερμά το Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη, τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Βαλαμούτη, τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Σούρπης Σπύρο Γουρναρόπουλο και την προϊσταμένη της Πολεοδομίας Αλμυρού κ. Αδάμου για την ευαισθησία που δείχνουν απέναντι στα προβλήματα του σχολείου και για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου