ΑΛΜΥΡΟΣ

Τροφεία παιδικών σταθμών

τροφεία-παιδικών-σταθμών-342899

Στον προσδιορισμό των τροφείων για τη σχολική χρονιά 2015-2016 στους γονείς και τους κηδεμόνες των νηπίων των Παιδικών Σταθµών Αλµυρού και Ευξεινούπολης, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού ως ακολούθως:

1. Ολα τα νήπια ανεξαρτήτου εισοδήµατος θα καταβάλλουν το ποσό των 80 ευρώ το µήνα. (συµπεριλαµβάνεται η σίτιση, πρωϊνό και µεσηµεριανό γεύµα, τα είδη ατοµικής καθαριότητας των νηπίων καθώς και η θέρµανση του Σταθµού).

2. Οταν υπάρχουν αδέλφια (2 παιδιά ) οι γονείς θα καταβάλουν 140,00 ευρώ και για τα δύο νήπια.

3. Οι τρίτεκνες οικογένειες θα καταβάλλουν το ποσό των 60,00 ευρώ τον µήνα.

4. Οι πολύτεκνες οικογένειες θα καταβάλλουν το ποσό των 40,00 ευρώ τον µήνα για κάθε νήπιο που είναι γραµµένο στην δύναµη του Σταθµού.

5. Απαλλάσσονται από την καταβολή τροφείων γονείς στους οποίους ο ένας εκ των δύο γονέων έχει αναπηρία 67% ανεξαρτήτου εισοδήµατος.

6. Το προσωπικό που εργάζεται στον Παιδικό Σταθµό θα καταβάλλει κανονικά τα ισχύοντα τροφεία για τα νήπια – τέκνα του που είναι γραµµένα στον Παιδικό Σταθµό.

7. Στις περιπτώσεις που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι αποδεδειγµένα µε κάρτες ανεργίας σε ισχύ ή των οικονοµικά αδυνάτων γονέων γίνεται ειδική ρύθµιση λόγω του κοινωνικού χαρακτήρα που έχει ο Παιδικός Σταθµός.

8. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι υπηρεσίες στις οποίες εργάζονται οι γονείς τους χορηγούν χρήµατα για τα τροφεία των νηπίων τους, τότε θα καταβάλλεται όλο το ποσό των επιχορηγούµενων τροφείων ανεξάρτητα µε τον αριθµό των νηπίων που είναι γραµµένα στο Σταθµό.

9. Τα τροφεία θα καταβάλλονται από τους γονείς ή τους κηδεµόνες των νηπίων στον Σταθµό το πρώτο 15νθήµερο του µήνα.

10. Τον µήνα Αύγουστο που οι Σταθµοί διακόπτουν την λειτουργία τους δεν καταβάλλονται τροφεία.

11. Οι γονείς ή οι κηδεµόνες των νηπίων που δεν καταβάλλουν τροφεία δύο µηνών χωρίς σοβαρή αιτιολογία, θα υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής των νηπίων τους από την δύναµη του Σταθµού.

12. Οι γονείς ή οι κηδεµόνες των νηπίων που δεν έχουν καταβάλλει τροφεία του προηγουµένου έτους, θα πρέπει να έχουν προβεί σε οικονοµικό διακανονισµό, προκειµένου να είναι δυνατή η φοίτηση των νηπίων στους Σταθµούς.

13. Εάν παρουσιαστεί περίπτωση κατά την οποία ένα νήπιο δεν έρχεται κάποιες µέρες στον Σταθµό ή ένα µήνα και συνεχίζει να είναι γραµµένο στη δύναµη του Σταθµού εφόσον οι γονείς δεν διέγραψαν το νήπιο τα τροφεία για το διάστηµα αυτό θα καταβάλλονται κανονικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου