ΑΛΜΥΡΟΣ

Συναυλία με τον Stavento

συναυλία-με-τον-stavento-359391

Βραδιά με νεανικά ηχοχρώματα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο δάσος Κουρί

Συναυλία με ιδιαίτερο χρώμα πραγματοποιεί ο Stavento σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 23.00 στο «Αρχοντικό» Δάσος Κουρί στον Αλμυρό, στο πλαίσιο του φετινού καλοκαιρινού «Φεστιβάλ Δάσους Κουρί».

Ο Stavento (Μιχάλης Κουινέλης) δημιούργησε το συγκρότημα Stavento το 2004 με τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία. Μετά από πολλές αλλαγές μελών με τον Κουινέλη να μένει ο μόνος ερμηνευτής από την αρχική σύνθεση, κυκλοφόρησαν ακόμα δύο δίσκους και γνώρισαν επιτυχία μέσα από συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες.

Από το 2014 ο Μιχάλης Κουινέλης είναι ένας από τους τέσσερις κριτές του The Voice of Greece, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Ασλανίδου. Χάρη στη τεράστια απήχηση που είχε το σόου ταλέντων, ο Μιχάλης των Stavento, όπως αποκαλούνταν στην εκπομπή, αναδείχτηκε σε ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στη μουσική, εμφανίζεται απόψε στον Αλμυρό, για να επικοινωνήσει με τους πολυάριθμους φίλους του, μέσα από τη μουσική και τις δεκάδες επιτυχές του.

Αυτό το καλοκαίρι καθιερώθηκε για πρώτη φορά ένα σύνολο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πανέμορφο και μοναδικό στην Ελλάδα πεδινό δάσος με βελανιδιές «Κουρί». Στόχος τώρα για τους διοργανωτές και με την εποπτεία του Δήμου Αλμυρού να γίνει στο εξής το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Δάσους ένας πόλος έλξης πανελλήνιας εμβέλειας. Σημαντική ενότητα είναι ο «Μουσικός Αύγουστος» που πραγματοποιείται από το Αρχοντικό και την ομάδα της Σκυτάλης.

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην «Ομάδα Αλληλεγγύης» Επαρχίας Αλμυρού. Τα σημεία προπώλησης είναι: Στον Αλμυρό το «Αρχοντικό» στο Δάσος Κουρί, Wind Χρ. Μάγγας, Pepper Νικ. Βαλαμουτόπουλος, Βιβλιοπωλείο «Ακυλίνα» Ελ. Χρυσοπούλου, Παζάρι Αλμυρού, χώρος Λούνα Παρκ. Στο Βόλο στο δισκοπωλείο Classic στην οδό Ερμού.

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από το Βόλο. Αναχώρηση στις 9.30 μ.μ. από το σταθμό του ΚΤΕΛ Βόλου με το εισιτήριο της συναυλίας.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου