ΑΛΜΥΡΟΣ

Στον Αλμυρό τη Τρίτη Λ. Μαχαιρίτσας, Γ. Κότσιρας

στον-αλμυρό-τη-τρίτη-λ-μαχαιρίτσας-γ-κ-393325

Με σύνθημά του «Οχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή» συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα διοργανώνει για αύριο, Τρίτη, 4 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού στις 9.30 το βράδυ το Αντιναρκωτικό Μέτωπο Επαρχίας Αλμυρού.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Μετώπου, Αθανάσιος Δημάκος, από πάρα πολλούς Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων του Αλμυρού.

Το Αντιναρκωτικό Μέτωπο, εξήγησε ο ίδιος, απευθύνεται σε μικρά παιδιά, όπου μπορεί να γίνει πρόληψη κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών. «Παλεύουμε για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών ηλικιών.

Με την αυξανόμενη οικονομική κρίση είναι φυσιολογικό να έχουμε αντίστοιχη αύξηση αυτών των φαινομένων. Η νεολαία έχει μειωμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Πρώτα και κύρια πρέπει να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς» είπε ο ίδιος.

Η τιμή του εισιτηρίου στα σημεία προπώλησης ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ στο ταμείο στα 13 ευρώ. Στον Αλμυρό, εισιτήρια διατίθενται από τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός», «Vodafone», « Wind» και από οποιοδήποτε μέλος αυτών των Συλλόγων που στηρίζουν τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου