ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού

συνεδριάζει-το-δημοτικό-συμβούλιο-αλ-401051

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα με 31 θέματα συζήτησης

Με κυριότερα θέματα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού των εσόδων και εξόδων του δήμου οικονομικού έτους 2015 και τη μεταφορά οφειλών του καταργημένου ΝΠΔΔ σε συνεδρίαση καλείται την Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.

Αλλα θέματα συζήτησης είναι η γνωμοδότηση για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του αιολικού σταθμού συνολικής ισχύος 17 ΜW ιδιοκτησίας της εταιρείας «Χ. ΡΟΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε» στη θέση «Αλογόραχη» και η έγκριση της πράξης «Υποδομές Προώθησης Ανακύκλωσης» και της διενέργειας του υποέργου «Προμήθεια & τοποθέτηση μετρητικού εξοπλισμού της πράξης βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας και περιμετρικών οδών».

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τη χορήγηση άδειας δικαιωμάτων διέλευσης για την εγκατάσταση δημοσίου δικτύου ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Τοπική Κοινότητα Ανάβρας, καθώς και την τοποθέτηση καμπίνας σε ανώνυμη οδό εντός του Οικισμού «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού».

Η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στην Αμαλιάπολη, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οχημάτων στην παραλιακή οδό Αμαλιάπολης, η σύσταση Επιτροπής ονοματοθεσίας οδών – πλατειών, καθώς και η έγκριση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβάνονται στα θέματα που θα συζητήσει το συμβούλιο.

Παράλληλα, το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει το έγγραφο του δήμου Βόλου με θέμα: «Συνεργασία δήμων Μαγνησίας και δήμου Βόλου για την υποψηφιότητα του Βόλου – Μαγνησίας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2010», την επιχορήγηση του Αθλητικού Σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού για δράσεις του έτους 2015 κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου